2:1
(1:0)
90. R. Fink
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohové kopy Michala Rychlíka zajistily Opočnici výhru


Branky


3. J. Jambor , 80. A. Pivný - 90. R. Fink
0

Ve vyrovnaném utkání byla možná o něco málo lepší Kostelní Lhota, nedokázala však své šance zúročit tak dobře jako domácí, kteří dvakrát skórovali po rohových kopech Michala Rychlíka, díky čemuž získali tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnici se podařilo vstřelit rychlý první gól

Opočnici nadále trápí četná zranění na všch frontách a především co se defenzivních hráčů týče. I přes již po několikáté slepovanou sestavu se však domácím vstup do zápasu povedl nad očekávání dobře. Již první útok zápasu vyústil ve třetí minutě utkání v rohový kop. Z něj poslal Michal Rychlík přesný centr na hlavu spoluhráče Jambora, který otevřel skóre.

Obě mužstva podávala v průběhu prvního poločasu velmi vyrovnaný výkon a diváci se rozhodně nemuseli nudit. Pohledné utkání však kazily dohady mezi jednotlivými aktéry, které vyústily dokonce v několik žlutých karet.

Druhá branka do konce poločasu nepadla, ačkoli především Opočnice měla k jejímu vstřelení luxusní příležitost v podobě pokutového kopu, který však Jan Rychlík, který donedávna laboroval s kotníkem i s nachlazením, nedokázal proměnit. 

Nejen Jan Rychlík zahodil další šance

Do druhého poločasu vstoupili hosté s jednou změnou. Ze hřiště odešel Dominik Rýgr, jehož nahradil Jaroslav Vlasák. Hráči se během poločasové přestávky zklidnili, přestali diskutovat a zaměřili se na svůj herní projev.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou, obě mužstva si dokázala vypracovat slušné šance, které však zahazovala jako na běžícím páse. Jan Rychlík, který před přestávkou nedal penaltu, šel dokonce dvakrát sám na brankáře Jiřího Máchu, ale ani takto jej neprostřelil.

Druhou branku zápasu přinesl až rohový kop deset minut před koncem zápasu. Centr Michala Rychlíka byl opět přesný, tentokrát našel hlavu Aleše Pivného.

Opočnice si již dokázala své nadějné vedení pohlídat a zvítězit, i když ještě v nastavení zápasu stáhl po nedůrazu domácích obránců pohotovou dorážkou kapitán hostí Roman Fink



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Utkání bylo tentokrát určitě koukatelné. Kostelka měla možná mírně navrch, ale naši hoši bojovali a snažili se. Honza Rychlík byl dneska tak trochu za smolaře, po zdravotních potížích odehrál konečně zase celý zápas, ale nedařilo se mu. Chyběla mu sebedůvěra v zakončení, ale po několika trénincích to bude jistě lepší. Vyzvedl bych asi našeho gólmana, tomu se dnes dařilo.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Mašinda [-] , J. Rychlík [-] , V. Strejček [-] (80. j. Košvanec [-] ) , M. Šigut [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] (75. M. Šrůt [-] )

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] - M. Sládek [-] , L. Bláha [-] - D. Rýgr [-] (46. J. Vlasák [-] ) , T. Drobný [-] , M. Šendera [-] (63. D. Hovorka [-] ) , R. Fink [-] , J. Čábelka [-] , M. Mácha [-] (60. M. Machačný [-] ) , T. Andrle [-]

ŽK: 22. J. Mašinda , 29. J. Rychlík - 57. T. Andrle , 69. J. Vlasák .
Hráči zápasu: V. Košvanec , M. Rychlík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - BRETT Patrik, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.