3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev otočila utkání s Kovanicemi na poslední chvíli


Branky


0

Kovanice se představily na hřišti kvalitního mužstva z Jíkve. Navzdory předpokladům se dostaly dvakrát do vedení a držely jej ještě sedm minut před koncem utkání. Poté však přišly dvě branky domácích a s nimi spojený velký obrat "za pět minut dvanáct."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka byla blesková

Kovanice se v Jíkvi představily před slušnou návštěvou sedmdesáti fanoušků. Většina z nich se pravděpodobně ještě nestihla ani usadit a domácí gólman Vít Caudr již lovil míč ze sítě. Ani ne patnáct vteřin po úvodním hvizdu sudího Josefa Vobornika totiž otevřel skóre hostující kapitán a uznávaný fotbalový veterán, Josef Černý.

Jíkev však prokazovala své fotbalové kvality, vytvářela si šance a do konce první desetiminutovky dokázala vyrovnat střelou útočníka Ivana Vestera.

Domácí hráli rozhodně lépe než jejich soupeř a zdálo se jako otázka času, kdy se dostanou do vedení. Pokoušeli se dostat skrze kovanický obranný blok. Hosté většinu času zůstavali v něm a když se naskytla příležitost, snažili se vyrážet do rychlých protiútoků.

Z jednoho z nich se dokázali podruhé dostat do vedení, když skóroval Jaroslav Král.

Poločas tak skončil kovanickým vedením, které příliš neodpovídalo papírovým předpokladům ani obrazu hry.

Neustávající tlak přinesl Jíkvi vítězství

Do druhého poločasu nastoupila obě mužsva beze změn a nadále se snažila praktikovat své taktiky z prvního dějství. Tlak Jíkve se však stal tak velkým, že se Kovanice sice stíhaly bránit, ale na rychlé protiútoky po křídlech jejich hráčům nezbývaly síly.

Brankář Jakub Krátký však zvládal pochytat všechna jíkevská zakončení, a tak držel naděje svého mužstva na vítězství. Zlom přišel až sedm minut před koncem utkání, kdy se do zakončení dostal Martin Kóňa a dokázal svým přesným pokusem vyrovnat.

Kovanické obraně docházely síly a brzy inkaovala další ránu, když otočil skóre zápasu svou druhou brankou Ivan Vester. Na nějaké dravé útočení a sázení všeho na jednu kartu již znavení hosté neměli, a tak si z Jíkve neodvezly ani jeden bod.

V příštím kole se Jíkev představí na hřišti Kostelní Lhoty, Kovanice pak v Rožďalovicích.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Z první akce jsme dali velmi rychlý gól a i když soupeř srovnal, šli jsme ještě v první půli znovu do vedení.Soupeř však byl jasně lepší a my jsme měli v obraně co dělat, abychom ani přes sevřený blok neinkasovali. To se bohužel ve druhé půli stalo rovnou dvakrát, a tak jsme body nezískali. Musím pochválit našeho beka Vanického, který nám dnes hodně pomohl.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - V. Tomišč [-] (72. J. Preissler [-] ) , T. Harant [-] (68. D. Kyprych [-] ) , J. Tomášek [-] , S. Haluška [-] , I. Vester [-] , M. Kóňa [-] , L. Debnár [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , J. Balcar [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] (71. R. Bulíř [-] ) , J. Král [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] , T. Černý [-] , M. Stránský [-] (24. T. Mataj [-] ) , J. Vanický [-]

ŽK: 58. J. Balcar , 72. D. Kyprych - 67. J. Jelínek .
Hráči zápasu: I. Vester - J. Vanický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Voborník Josef - JOUZA Jiří (N), SOUKAL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.