1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev se okradla o výhru sama zbytečnými vyloučeními


Branky


0

Jíkev si chtěla spravit chuť po porážce s Opočnicí bodovým ziskem proti favorizovaným Rožďalovicím. Ty se namotivovaným hostím nestíhaly bránit a již to vypadalo, že prohrají, Jíkev se však o výhru připravila sama zbytečnými fauly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli jasně lepší

Do utkání před stovkou diváků vstoupili v roli favorita domácí, kteří se ze všech sil snaží o postup. V úvodních minutách však působili hodně zaraženě, jelikož mužstvo pod vedením trenéra Víta Caudra drželo míč a dokázalo favorizované Rožďalovice zatlačit na vlastní polovinu.


Domácí si nedokázali vytvářet šance, naopak museli čelit častým útočným snahám soupeře. Několikrát dobře zasáhl Jiří Kumstýř, který byl rozhodně nejlepším hráčem svého týmu. Po čtvrthodině jej však dokázal překonat záložník Tomáš Harant, který doklepl do sítě spoluhráčovu vyraženou střelu z úhlu.


Ani inkasovaný gól Rožďalovice neprobral, nadále se nedokázaly chytit soupeřova tempa. Pouze jednobrankový rozdíl o půli byl především zásluhou gólmana Kumstýře, který Rožďalovice udržoval ve hře o body.

Divoký poločas přinesl dvě červené karty a penaltu

Domácí o půli ve snaze zlepšit obraz hry vystřídali. Jiřího Vlčka nahradil Richard Černý. Ani přes tuto změnu však Rožďalovice stále nedokázaly na aktivní Jíkev najít recept.


Zlomový moment přišel po hodině hry, když hostující Jan Balcar dostal za faul druhou žlutou kartu. Navíc se po necelé čtvrthodině podobně provinil Balcarův spoluhráč Jiří Mamurov, který si přidržel unikajícího soupeřova útočníka a dostal rovnou červenou kartu.


Proti devíti protihráčům se již Rožďalovicím hrálo mnohem lépe, vytvářely si šance, ale nedávaly je. V devadesáté minutě se ještě pokoušel o srovnání skóre kanonýr Hora, ale po stažení k zemi Tomášem Vasylem se k zakončení nedostal. Faul proběhl uvnitř šestnáctky, a tak se kopala penalta. Tu proměnil Jakub Hojsák, a tak zajistil Rožďalovicím důležitý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Bod nakonec bereme všemi deseti, soupeř byl po celé utkání jasně lepší. Naštěstí si vše sám zkomplikoval dvěma vyloučeními a penaltou. Po těchto zákrocích i karetních trestech samozřejmě vřely emoce, dohrálo se však bez větších šarvátek.




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Najmon [-] , D. Hora [-] , F. Veselý [-] , L. Moravec [-] , V. Koláček [-] , R. Jindřich [-] , J. Vlček [-] (46. R. Černý [-] ) , J. Hojsák [-] , T. Pavel [-] , J. Žoha [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - V. Tomišč [-] (90. P. Kápička [-] ) , J. Tomášek [-] , S. Haluška [-] , I. Vester [-] , J. Preissler [-] (48. M. Kóňa [-] ) , T. Harant [-] (71. L. Jouza [-] ) , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , J. Balcar [-]

ŽK: 82. J. Žoha - 13. J. Balcar , 25. M. Macek , 89. V. Caudr . ČK: 60. J. Balcar , 73. J. Mamurov .
Hráči zápasu: J. Kumstýř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - SUCHOMEL Jiří (N), ŠMELHAUS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.