0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná kostomlatská branka fanoušky nadchla


Branky


2

Posílené Kostomlaty si odvezly ze hřiště nováčka tři body, na které se ovšem hosté pořádně nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev se nenechala zahanbit

Jíkev se pozice nováčka v okresním přeboru nezalekla a proti favorizovaným Kostomlatům šla s myšlenkami na bodový zisk. Družina trenéra Víta Caudra se tak před osmdesátkou věrných příznivců do hostí, kteří přes letní pauzu výrazně posílili, pustila již od prvních minut zápasu. Kostomlaty, již stálý účastník soutěže, tak byly zaskočeny, a to celkovou fotbalovostí domácího celku. Jeho hráči se prezentovali dobrým pohybem i kombinací a dostali se i k ohrožení brankáře Ladislava Týmy a jeho svatyně. Své šance však měl i favorit a poradil si s nimi lépe. Aktivně hrající střední záložník Jan Raška dostal po půlhodině hry a rychlé akci kvalitní zpětnou přihrávku zleva a levou nohou křižně přehodil hrajícího trenéra Caudra. Ten sice samozřejmě nelovil míč ze sítě zrovna raodostně, nespíše však i on sám musel soupeřovu výstavní trefu trochu obdivovat. Další branku již první půle nenabídla.

Utkání další gól nenabídlo

Během poločasové přestávky trenéři Vít Caudr a Martin Šulc žádná střídání neprovedli, ačkoli měli oba na lavičkách k dispozici po čtyřech hráčích. Nezměněné sestavy nadále pokračovaly v trendu kvalitního fotbalu, kdy oba celky podávaly vynikající týmové a bojové výkony a prezentovaly se i ukázkovým technickým výkonem a sehraností. Oko znalého sportovního fanouška muselo být potěšeno, další branku však již nevidělo. Všechna zakončení, která se mezi tři tyče vešla, se stala kořistí brankářů Caudra a Týmy. V největších šancích se ocital jediný hostující útočník, Martin Zalabák, který s jediným střelcem zápasu, Janem Raškou, představoval jednoznačně nejlepší hráče na hřišti.
Pokud bude Jíkev hrát podobně po celou sezónu, mohla by se v soutěži nejen udržet, ale dokonce se i pohybovat kolem klidného středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Kamil Neagu: Se třemi body jsme samozřejmě spokojení a díky vynaložené práci jsou ještě sladší. Šlo o těžký zápas, Jíkev se prezentovala hodně fotbalovým výkonem a my jsme se museli semknout a týmově spolupracovat, abychom na vítězství dosáhli. Samozřejmě nám k němu dopomohl i Raškův nádherný gól.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - J. Tomášek [-] , P. Kápička [-] (65. J. Preissler [-] ) , D. Kyprych [-] (69. L. Jouza [-] ) , L. Debnár [-] , M. Kóňa [-] (86. J. Lebduška [-] ) , S. Haluška [-] , J. Mamurov [-] , J. Kubín [-] , M. Macek [-] , J. Šonda [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] , L. Vorlíček [-] , M. Janáček [-] (70. T. Prošek [-] ) , M. Šulc ml. [-] , J. Raška [-] , Š. Kořán [-] (80. M. Pavlíček [-] ) , P. Dvořák [-] , T. Dvořák [-] , J. Novák [-]

ŽK: 35. J. Kubín , 63. D. Kyprych , 68. J. Šonda - 53. L. Vorlíček , 73. T. Prošek .
Hráči zápasu: J. Raška , M. Zalabák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - JOUZA Jiří (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2017 22:29
Zapomněl jsem napsat, že Muller odešel. Ale to všem určitě docvakne. :)
21. 8. 2017 22:28
Tak jestli Kostomlaty výrazně posílily jedním hráčem, tak to potom jo. Posila to určitě je, ale žáné výrazné posilování neproběhlo. Naopak se dá konstatovat, že o jednoho hráče (Patrik Muller) a jednoho získala (Raška). Příště si lépe ověřte informace. A určitě nebyly Kostomlaty favoritem, když v minulé sezóně skončily na prvním nesestupovém místě a venku vyhrály snad jen nad sestupující Libicí. Naopak favoritem byla Jíkev, kde díky finančním možnostem je velice kvalitní mužstvo a jejich porážka byla určitě překvapením a i když to byl nováček. Takže příště informace ověřit přes nějaký kvalitní zdroj. Ale chápu, že je to obtížné.