3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubý Jeseník překvapil remízou s Rožďalovicemi


Branky


4. O. Rybín , 49. V. Kunc , 52. V. Kunc - 11. J. Najmon , 62. J. Hojsák , 90. D. Hora
0

Rožďalovice jely do Hrubého Jeseníku v roli favorita, po divoké šestigólové přestřelce se však mužstva rozešla smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci na gól nečekali dlouho

Hrubý Jeseník má silnou fanouškovskou základnu, což se ukázalo i v prvním kole nového souěžního ročníku. Návštěva sto dvaceti fanoušků byla suverénně největší ze všech šesti o tomto víkendu. Většina příchozích mohla být potěšena již ve čtvrté minutě, kdy rozvlnil síť hostujícího brankáře Jiřího Kumstýře záložník Ondřej Rybín. Na jeho trefu však brzy odpověděl vyrovnávacím gólem hostující Jakub Najmon.
Mužstva hrála poměrně ostře, což odpovídalo atmosféře místního derby, a podepsalo se i na kartách. Jen v prvním poločase sudí rozdal čtyři žluté, tři z nich pro domácí hráče. Hosté, kteří tolik agresivně nehráli, svého soka přehrávali a potvrzovali roli jednoho z adeptů na postup, do níž se dostali i díky kvalitnímu letnímu posílení kádru. Do druhé půle tak šly především Rožďalovice s tím, že chtějí stav utkání ještě zvrátit na svou stranu.

Hosté zachránili bod v posledních vteřinách

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jedním střídáním, když trenér stáhl ze hry obránce Josefa Jeníka a nahradil jej ofenzivněji laděným Jiřím Rieszem. Možná i tato změna napomohla k dalšímu gólu v úvodu poločasu. Tentokrát jím Rožďalovice zaskočil střelec Vlastimil Kunc. Brzy se domácí dostali dokonce do dvoubrankového vedení po druhém přesném Kuncově zásahu.
Již tak bylo jasné, že Rožďalovice budou muset pořádně zabrat, chtějí-li z derby vytěžit přinejmenším bod. Hlavně však museli hosté začít lépe bránit standardní situace, z nichž dostali všechny branky. Silným hostím se povedlo snížit Hojsákovým zásahem a i díky dvojici střídání a patrně i dobré fyzické kondici, se dostávali k ohrožení domácí branky stále více, až v samém závěru nastavení vyrovnal vyhlášený kánonýr Dominik Hora.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Byli jsme lepším týmem, především v první půli. Bohužel nás srazily velké chyby, především po neubráněných rozích a standardkách. Takovýchto zbytečností se musíme v dalších zápasech vyvarovat. Naštěstí jsme díky pozdní brance získali z derby zasloužený bod. Naším nejlepším hráčem byl střední záložník Moravec.



Sestavy


Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - J. Jeník [-] (46. J. Riesz [-] ) , R. Stránský [-] , L. Krejčík [-] , V. Pivec [-] - M. Rys [-] (88. T. Rais [-] ) , O. Rybín [-] , T. Vyskočil [-] , D. Knap [-] (58. P. Krištof [-] ) - V. Kunc [-] , M. Šifta [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Žoha [-] (83. M. Jantač [-] ) , J. Hojsák [-] , L. Moravec [-] , R. Jindřich [-] (73. D. Heřmanský [-] ) , J. Veselý [-] , R. Černý [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 17. D. Knap , 32. V. Kunc , 34. O. Rybín , 83. L. Krejčík , 85. T. Vyskočil - 21. J. Žoha , 53. L. Dont .
Hráči zápasu: L. Moravec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LÖWE Vilém - STRÁNSKÝ Pavel (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.