2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

23.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Košťálově rozhodl pro Bozkov hattrickem Červený


Branky


0

V sobotních zápasech krajského přeboru bylo na programu i derby Košťálov - Bozkov. Hosté prakticky rozhodli o osudu utkání v prvním poločase, kdy z brejků třikrát potrestali domácí chyby. Domácím pak nepomohlo ani zlepšení ve druhé části. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté váleli

Derby v Koštálově začalo pěkně od podlahy a za silného deště, domácí přestřelili z malého vápna a bozkovský Plátek si ve slibné šanci míč ukopl. Vzápětí zahrozil nedávno ještě hráč Bozkova Havel a další pokus domácích branku Kanavala minul. V 16. minutě udeřilo, po odvráceném rohu Béma se do míče opřel dosud neviditelný Červený a trefil přesně - 0:1. Domácí byli zaskočeni, hostů bylo všude plno a za sedm minut se to projevilo i na ukazateli skóre. Červený potáhl akci po pravé straně, předložil Krejčíkovi a jeho bomba zapadla k tyči - 0:2. Uspokojený Bozkov na chvíli vypadl z role a toho využili domácí bojovníci, jenže své velké šance neproměnili. Několikrát sám před brankou nevyužil pozici Cerman, tu největší šanci na snížení měl ovšem hostující Vanc, který nechtěně nastřelil břevno vlastní branky! A přišel pro domácí trest, když po zaváhání Průchy zvýšil Červený na hrozivých 3:0! Poté přišla mírná komplikace v řadách hostů, odstoupil zraněný Plátek a nahradil jej Močkovský. Hostům se dál dařilo vše a domácím nic. První půle byla až na pár chvil v režii Bozkova a ten zaslouženě vedl a náskok mohl být ještě vyšší. 

 

Červený dokonal hattrick

Do druhého dějství domácí tým přeskupil řady, na hrot šel agilní Houžvička a hodně vysoko hrál Poledník. Přesto se hostům dařilo držet hru pod kontrolou a dvě šance Béma hned v úvodu mohly přinést další pohromu do domácích řad. V 65. minutě měli hosté štěstí, když domácí Mach trefil břevno. Dvacet minut před koncem měl na hlavě branku Aster, ale minul a na druhé straně pálili domácí vedle. V 73. minutě proměnil únik Červený a završil hattrick zvýšením na 4:0. Nic nenasvědčovalo dramatu, jenže Bozkov závěr mírně podcenil. Domácí dál bojovali a Jakub Sádek po dvou individuálních akcích během tří minut snížil na 2:4. Vzápětí mohl rozhodnout Bém, minul a poté dvakrát zachránil hosty výborný Kanaval při střelách Piryho a Cermana.

 



Ohlasy k zápasu


FK Košťálov
Miroslav Pálka ( trenér domácího celku Košťálov ): Herně vyrovnané utkání se zdálo být po půli rozhodnuté kvůli našim chybám. Ani za stavu 0:4 jsme se nesložili a ještě zabojovali, na Bozkov to už ale nestačilo

TJ Sokol Bozkov
Milan Mayer ( trenér hostujícího celku Bozkov ): Po dlouhé době se nám podařilo získat tři body, a to velmi důležité s ohledem na vyrovnanost tabulky od třetího do posledního místa. S výkonem jsem byl spokojen do 78. minuty, pak jsme zbytečně vypadli z role a umožnili zápas bojovným domácím zbytečně zdramatizovat. Dnes po vlažném začátku patřil zápas našemu kapitánovi, který hrál s velkou chutí



Sestavy



TJ Sokol Bozkov
J. Liďák [-]

Místo: T. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 17 54:13 42
3 SK Skalice u České Lípy 18 41:22 34
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 18 42:29 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jan Díl 11
5 Jaroslav Vacek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku