2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

19.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřený bod se Skalicí


0

Hráči Železného Brodu chtěli pokračovat výherně také v tomto zápase. Ale, bohužel se tak nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tragický výkon v prvním poločase

Výhru v Hrádku bylo dobré potvrdit i v domácím zápase proti Skalici, která byla po podzimu na posledním místě krajského přeboru. Na jaře se ale sobotní soupeř výrazně zlepšil a potvrdil to i v Brodě. Domácím chyběl nemocný T. Kotlár. Zdravotní potíže před zápasem měli také Maryško, Havrda, Berka a navíc Aubrecht dobral den před zápasem antibiotika. Nicméně to není omluva za tragický výkon Brodu, který podal v prvním poločase. Brod hrál bídně a nedisciplinovaně, což potvrdil Šimek v 3.min. naprosto nesmyslnou žlutou kartou za řečnění. V domácím dresu nebyl jediný hráč snad až na Kyselu, který by bojoval. Hosté Brod přehrávali hlavně ve středu zálohy, kde Grebeníček s Maryškem nestíhali. V obraně totálně hořel Kameník, který zařídil první gól v 11.min., kdy nejprve ležérně hodil aut a následně chyboval v rozehře. Po této chybě unikl po křídle hostující Knýček, který si následně udělal slalom brodskou obranou přes Havrdu a Berku až na malé vápno, odkud nasadil jesle brankáři Kopalovi a otevřel skóre zápasu 0:1. Brod trochu přidal a Kyselovu hlavičku hostující brankář zpod břevna vytěsnil na roh. V 20.min. brankář Skalice předvedl další pěkný zákrok, když vyrazil střelu Picka. V 22.min. zbytečně fauloval u rohového praporku Kameník a následnou standardní situaci Brod nezvládl. Kopal sice pěkně zakročil při hlavičce hostí, ale zírající obrana Brodu nechala naprosto volného Lidmilu dorazit a zvýšit na 0:2. Bezprostředně po gólu musel střídat indisponovaný Havrda, který má dlouhodobé zdravotní problémy a je otázkou co s ním bude dál. Na plac tak musel Aubrecht. Brod udělal několik změn v rozestavení, které prospěly. Maryško na stoperu výrazně vylepšil obrannou činnost. Kvalitu na středu zvýšil Aubrecht i do té doby nevýrazný Šimek a také Grebeníček se na kraji zálohy trochu zvedl. Do samostatného úniku se v 37.min. dostal po krásné přihrávce Aubechta Holeček, ale ve velkém vápně si bohužel šlápl na míč a bylo po tutovce. V 39.min. měl Brod další tutovku, ale Aubrecht nemířil přesně. Jeho nepřesnou střelu sice dorazil do sítě Kysela, ale pro ofsajd gól neplatil.

 

Kopal zachránil Železný Brod od pohromy

V poločasové přestávce domácí hráči za bezkrevný výkon rozhodně trenéry chváleni nebyli. Jejich nasazení ve druhém poločase již bylo v pořádku a Brod se tak dostal do hry. V 51.min. střílel Kameník, ale opět vynikl hostující brankář. Poté měla přímý kop v 57.min. Skalice a tentokrát se blýskl Kopal. V 59.min. přetažený roh Brodu vrátil hlavou před branku Holeček, ale Grebeníček měl jít do míče hlavou a tak na něj u tyče nedosáhl. V 63.min. měla tutovku Skalice, ale naštěstí Kopal Brod zachránil od pohromy. Brod zvedl Šilhán, který v 71.min. hlavou snížil na 1:2, když mu míč naservíroval Grebeníček. V 73.min. bylo vyrovnáno, když na centr Maryška za obranu hostí naběhl Kysela a střelou k tyči dal na 2:2. Tento rychlý návrat do zápasu Brod povzbudil a Kysela měl v 74.min. další šanci ale jeho hlavička cestu do sítě nenašla. Oba týmy se snažily rozhodnout a tak v závěru nebyla nuda. Na brodské straně mohl rozhodnout Holeček a lob přes gólmana Skalice šel vedle branky. V 82.min. se do šance dostávali hosté, ale naštěstí osamocený hráč Skalice míč dobře nezpracoval. V 83.min. nikdo nepochopil verdikt rozhodčího Bohatého, který přešel faul na Šilhána a nechal mávnutím ruky hru pokračovat. A dokonce po půlminutě nechal rozehrát autové vhazování a to i přesto, že mu na hřišti leží evidentně zraněný hráč. Šilhán byl nakonec odnesen na nosítkách a musel vyhledat lékařské ošetření. A tak se v závěru již moc nehrálo a zápas skončil remízou, kterou vzhledem k průběhu zápasu Brod musí brát.



Místo: UMT. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 16 52:12 39
3 SK Skalice u České Lípy 17 39:22 31
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 17 36:29 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 12
4 Jan Díl 11
5 Filip Piry 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku