1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý rozhodl střelou do šibenice o třech bodech pro Bečváry


Branky


0

Jak utkání zhodnotil domácí trenér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Trenér Josef Kuba: Věděli jsme, že Bílé Podolí je dosud bez bodu, ale zároveň že udělá maximum, aby si nějaký bod z Bečvár odvezlo. První půle byla na šance chudá, byl to spíše boj s množstvím osobních soubojů. Soupeř byl houževnatý a ani my jsme nehráli nijak líbivý fotbal. Ve druhém poločase jsme hru o něco zpřesnili a vytvořili si šance. Ale branku jsme dali až po střele za hranicí velkého vápna, kdy se krásně trefil Černý. Hosté začali hrát na větší riziko, nakopávali míče a nezbývalo jim již mnoho sil na návrat. Tím se nám otevírala možnost navýšit vedení, ale bohužel jsme v koncovce zklamali. Hubené vedení jsme udrželi až do konce, i když ani soupeř nebyl bez šancí na vyrovnání. Jsou to pro nás velmi cenné body. Po výhře venku jsme body potvrdili i na domácím hřišti.




Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] (83. L. Skočdopole [-] ) , J. Uher [-] - M. Horáček [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] (90. P. Kuba [-] ) , V. Kšírl [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (71. J. Kšírl [-] )

FC Bílé Podolí
I. Staš [-] - J. Fejfar [-] (51. M. Netáhlo [-] ) , M. Šálený [-] , J. Kupka [-] , M. Šváb [-] - L. Pulkert [-] , M. Čakovský [-] , T. Švadlenka [-] , J. Štainz [-] - L. Jelínek [-] , K. Weinlich [-]

ŽK: 80. J. Uher .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velebil Tomáš - NERAD Vojtěch, KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.