3:1
(1:1)
44. R. Krajíček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry rozhodly o třech bodech ve druhém poločase


Branky


0

Nováček 1.B třídy přivítal na svém hřišti Star Tupadly a hráči Bečvár chtěli před svými fanoušky uspět. Do zápasu vstoupili dobře, ale těsně před přestávkou inkasovali. Rozhodnout se muselo až ve druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli remíza

Už v sedmé minutě potáhl míč po pravé straně Jahoda, jeho centr směroval do brány z kopačky Černého, ale gólman Potměšil míč vytěsnil do strany. Tam ovšem dobře zabíhal Ladislav Skočdopole a otevřel skóre zápasu - 1:0. 

 

Domácí po tomto gólu přenechali iniciativu hostům, kteří se na hřišti dobře pohybovali a svým napadáním nutili Bečvaráky k chybám v rozehrávce, po nichž si Star Tupadly vytvářel územní převahu. Ovšem bez vyložených šancí. Ty se naopak po rychlých protiútocích rodily na druhé straně. Středem hřiště se krásně proháčkoval Horáček, ale jeho přízemní střela minula tyče brány. Skočdopole se také dostával sám před gólmana hostů, ale jeho lob přeletěl i bránu. Dělovku Jahody i střelu Dědka vyrazil Potměšil.

 

Těžká rána pro nováčka přišla v samém závěru poločasu. Gólman Stoupa se po složité malé domů snažil zbavit dotírajícího Chvátala kličkou, ten mu ovšem míč sebral a v následném souboji potom Stoupa fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Roman Krajíček - 1:1.

Domácí zabrali

I po začátku druhé půle byli hosté více na míči. Nepříliš prudké střely Semráda a Haška ale Stoupa pokryl, na druhé straně se do slibné pozice dostával Horáček, ale umotal se ve vlastních kličkách a o míč přišel. Nebezpečné byly rychlé náběhy hostujících borců, ale dobře pracující obrana je nepouštěla do šancí. 

 

Po šanci Dědka, jehož slabou střelu lapil Potměšil, a ráně Kuby, která mířila vedle, se domácí konečně dočkali další branky. Hosté odvrátili rohový kop, míč se ale rychle dostal zpět k Černému. Centrovaný míč prošel až na zadní tyč, kde číhal Petr Kuba a po zemi propálil Potměšila - 2:1.

 

Do konce zápasu zbývala čtvrthodina a hosté se více natlačili do útoku. Tak se otevřel prostor pro brejk Černého, ale jeho zakončení bylo prachbídné. V osmdesáté druhé kombinovali hráči Tupadel před bečvareckou šestnáctkou, o míč ale přišli a na konci rychlé kombinační akce byl Petr Jahoda, který zvýšil na 3:1.

 

V závěru mohli hosté ještě vykřesat jiskřičku naděje. Utěšenou střelu vyslal na Stoupu Krajíček, ale domácí gólman skokem k tyči míč vyrazil na roh. Míč z něj Bečvaráci snadno odvrátili, ale po chybě v rozehrávce se za jejich záda dostali Kruml s Růžičkou, ale tváří v tvář Stoupovi se šance snad zalekli a poslali míč do zámezí.

 

AUTOR: S. Stoupová



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Trenér Josef Kuba: Zápas jsme začali aktivněji a odměnou nám bylo vedení. Soupeř se snažil o vyrovnání, ale otevíral vzadu okna, kterých jsme nedokázali využít a naopak po chybě gólmana jsme z penalty inkasovali. Ve druhém poločase jsme se nemohli chytit a zkusili jsme hru oživit novými hráči, což se podařilo a vzali jsme si zpět vedení. Jsem rád, že se nám první zápas vydařil, ale také nám ukázal, že tato soutěž je rychlejší a soupeři lépe připravení než v OP.




Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] (85. J. Kubín [-] ) , L. Kubásek [-] - V. Kšírl [-] (72. J. Vanta [-] ) , L. Skočdopole [-] (61. P. Kuba [-] ) , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] - M. Horáček [-] , M. Černý [-] (89. J. Uher [-] )

T.J. Star Tupadly
M. Potměšil [-] - M. Fuksa [-] , O. Císař [-] , K. Koudelka [-] , M. Vančura [-] (46. M. Hašek [-] ) , M. Chvátal [-] (75. V. Janeček [-] ) , R. Krajíček [-] , P. Růžička [-] (87. D. Krajíček [-] ) , R. Kruml [-] , T. Semrád [-] (85. K. Klička [-] ) , V. Pipek [-]

ŽK: 44. O. Stoupa , 59. L. Kubásek - 69. O. Císař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nepovím František - NĚMEČEK Josef, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.