Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po dramatické závěrečné pasáži se radoval Zavidov!


Branky


0

Zavidov - Na obou stranách neuznaný gól a do osmdesáté minuty jednogólové vedení domácích. V závěru si ale diváci přišli na své!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznané góly na obou stranách

Ve 13' našel přesnou nahrávkou Vitner před brankou postaveného Korčáka, který uklidil míč za záda Altmana, ale gól nebyl uznán pro ofsajdové postavení domácího kanonýra. Na druhé straně nebyla po půlhodině hryuznaná branka i Cerhovicím. Ve 37' byla k vidění první regulérní branka, a to po střele osamoceného Cibulky z úrovně penalty - 0:1. Tento gól byl jediným uznaným v prvním poločase, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení hostů.

Drama v závěru

Na úvodní branku druhé půle si museli příchozí diváci počkat až do 82', kdy Žďanský našel svým centrem Korčáka, který zařídil vyrovnání - 1:1. V 86' domácí přidali další branku, a to po autovém vhazování Šmída, který našel hlavu D. Štillera a jeho hlavička skončila v síti - 2:1.

 

V 89' Zavidov navýšil své vedení, a to po dlouhém balónu Jančaříka na Korčáka, který se prosadil podruhé v zápase - 3:1. Poslední branku utkání zařídil hostující Vaníček, který využil srážky dvou bránících hráčů a překonal Kuklu - 3:2.

 

Zavidov si tak připsal 3 body, když v samém závěru otočil zápas ve svůj prospěch. Výborným výkonem k výhře pomohl také brankář Kukla.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus: ,,V zápase se nám příliš nedařila kombinace a náš herní projev nebyl nejlepší, když jsme hrozili pouze z nakopávaných míčů. Hodně nás podržel Jarda Kukla, který celý zápas pro nás držel nadějný výsledek. V heroickem závěru jsme se během 5 minut třikrát šťastně trefili a mohli se radovat. I přes výhru máme na čem pracovat a naši hru musíme zlepšit."




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - P. Vitner [-] (61. M. Zuda [-] ) , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] (46. J. Knor [-] ) , J. Jančařík [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] (90. A. Kraus [-] ) , T. Koch [-] , P. Šíma [-] , Z. Šmíd [-] , T. Korčák [-]

Union Cerhovice
L. Altman [-] - J. Hnízdil [-] , I. Zítka [-] , J. Zemánek [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] , P. Procházka [-] , K. Marchal [-] (69. F. Větrovský [-] ) , D. Lacina [-] (61. V. Křikava [-] ) , R. Fulín [-] , L. Cibulka [-]

ŽK: 44. T. Koch - 14. D. Lacina .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - DRÁBEK Tomáš, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.