3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun si poradil s Hvozdnicí


Branky


0

Beroun - Na berounskou půdu zavítala Hvozdnice, které se vstup do utkání nepovedl a hned v úvodu se domácí ujali vedení. To poté ještě dvěma zásahy navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní úvodní branka

Na velmi dobře připraveném hřišti se berounští fotbalisté zakoušli do soupeře jako hladová šelma. V sestavě Berouna došlo k jedné změně - za nemocného av poslední době ve velmi dobré formě hrajícího Jirku Počtu naskočil Lukáš Markvart. Lukáš nezačal utkání vůbec špatně a měl lví podíl na první brance, která přišla již ve 3' utkání. Jako uragán vlétl do pokutového území Hvozdnice, ta však jeho úmysl vystihla, ale pouze k Petrovi Pipiškovi, ten ukázkovou kombinací s Martinem Štrougalem uvolnil Marka Horla, který si udělal z obránců Hvozdnice slalomové tyče a podél vybíhajícího brankáře Hubínka zkušeně skóroval - 1:0. Utkání se poté přesunulo do středu hřiště, domácí dobře kombinovali, pohybovali se a chtěli přidat druhý gól. Jak střela Petra Pipišky, tak hlavička Jakuba Krůty se do sítě hostujícího gólmana nedostala.

 

Ve 39' ukázal Marek Horel i jinou disciplínu, a to střelbu z dálky. Napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů, brankář hostí střelu pouze vyrazil a Jakub Krůta navýšil stav utkání - 2:0. Hosté byli zakřiknuti a za zmínku stojí jen střela Lukáše Mráze z otočky, ale Pavel Šebek zasahovat nemusel. Hosté hrozili ze standardních situací zahrávané exligistou Luďkem Straceným, ale dobře organizovaná obrana domácích pracovala velmi dobře.

Skóre uzavřel Ježek

Druhý poločas začali domácí úplně stejně jako ten první, ale bohužel bez gólového efektu. Marek Horel se řítil ve 49' ze strany na hostujícího gólmana, ale ten převedl velmi dobrý zákrok a hosty podržel. V 52' se mohla Hvozdnice dostat do zápasu, ale největší šanci hostů zazdil Lukáš Třešňák.

 

Hvozdnice začala hrát vabank, a to byla voda na mlýn domácích, ale ani jeden ze slibně rozvíjejících brejků nedokázali využít. V 75' po standardní situaci zahrávané Markem Horlem míč prolétl celou obranou hostí, Tomáš Ježek jej šikovně tečoval a zvýšil domácí vedení - 3:0. Na skóe už nezměnila ani nebezpečná standardní situace zahrávaná Luďkem Straceným. 

 



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Počta [-] (90. L. Marek [-] ) , M. Horel [-] , M. Štrougal [-] (77. J. Král [-] ) , J. Krůta [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , M. Krčma [-] , L. Markvart [-] (67. D. Soukup [-] ) , L. Sklenář [-] (89. L. Vávra [-] )

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] , M. Tomanec [-] , M. Novák [-] (89. M. Fábera [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] (44. J. Mrhal [-] ) , L. Třešňák [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 59. J. Krůta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.