J. Galbavý 31. (p.)
1:2p.
(1:1)
19. M. Suchý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání padaly branky jen z penalt, bod navíc pro Příbram


Branky


31. J. Galbavý (p.) - 19. M. Suchý (p.)
0

Slaný - Příbramští věděli, že Slaný jim na hřišti nenechá nic zadarmo. Oba týmy čekal těžký zápas, do kterého vstupilo lépe Slaný, ale po pár neproměněných šancí přišel trest. Hosté se z pokutového kopu ujali vedení, které ale nevydrželo příliš dlouho. Slaný odpovědělo také brankou z penalty. Další branky se diváci dočkali až v penaltovém rozstřelu a bylo jich opravdu hodně. Z šestnácti pokusů jich bylo proměněno hned patnáct. Bod navíc po penaltě Hájka patřil hostům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněné penalty na obou stranách

Příbram nečekal ve Slaném jednoduchý duel a domácí to od začátku potvrzovali. Příbramskou hru brzdily nepřesnosti a také pomalý pohyb. To hrálo do karet domácím, kteří působili svěžím dojmem a začali si vytvářet šance. V 11' Galbavý uvolnil Marouška, ten pohotově střílel na Solnaře, ale míč nebyl příliš prudký a brankář si připsal první zákrok v zápase. Na Solnaře si nepřišel ani Galbavý, který z levé strany zahrával přímý kop na bližší tyč, ale příbramský gólman byl připraven a střelu zneškodnil. Pak ale přišla situace, ve které do souboje před Sedlákem šli natvrdo Holly s Vaškem a rozhodčí Garaja nařídil pokutový kop proti domácímu celku. Kapitán Suchý pak v 18' nekompromisní střelou pod břevno poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Poté byla 21' tou poslední v utkání pro levého beka Kubašku, neboť si při souboji o míč poranil koleno. Ošetření nepomohlo a tak jej musel v 25' nahradit Žahour. Mezitím ale ještě vystrašil slánskou obranu Mora, který zahrával roh a míč prošel do zázemí těsně vedle zadní tyče nikým netečován. Ve 23' na druhé straně nedosáhl přesně na míč Pospíšil a ten proletěl těsně vedle pravé tyče Solnařovy brány. O chvíli později se uvolnil Vašek a svou rychlostí předběhl domácího obránce. V situaci dva na jednoho s Voříškem, se mu nepovedl záměr a slánští hrozbu odvrátili. Pak Vašek utekl znovu a ke spokojenosti domácích obstřelil kromě brankáře i levou tyč branky. Ve 31' si pak pro penaltu došel Galbavý, když byl při své akci sražen jedním z bránících hráčů. Sám faulovaný hráč ji poněkud krkolomným způsobem proměnil a vyrovnal - 1:1.

Rozhodnout mohl Rampa, ale minul

V 60' měl Pospíšil na velkém vápně soupeře dostatek času, srovnal si míč na levačku, ale střílel jen do sítě za bránou. V 76' po obléhání Sedlákovy brány musel domácí brankář čelit tvrdé střele zpoza šestnáctky, ale byl na správném místě a míč chytil. Deset minut před koncem utkání Solnař vytěsnil na roh střelu Galbavého, směřující pod břevno. V poslední minutě pak Rampa dobíhající u zadní tyče zblízka těsně minul branku domácích. Změnu stavu nepřineslo ani dvouminutové nastavení. Na řadu tak přišly penalty. 

Rozhodnutí až v osmé sérii

Hosté začínali kopat jako první a penalty s přehledem všech sedm sérií dali. Proměnili  Suchý, Ševr, A. Rampa, Šilhavý, Červeňák, Bábíček a M. Rampa. Na domácí straně si suverénně počínali také Galbavý, Zelenka, Holly, Ahmed, Hansl, Vimr a Volgner a stav byl tak po čtrnácti pokusech po sedmi. O všem rozhodla osmá série, když střídající Hájek dal. Po něm přišel na řadu Maroušek, jehož střelu Solnař vyrazil. Příbram si tak odvezla bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Dnešní zápas byl remízový. Stav po devadesáti minutách odpovídá předvedené hře. Nám naše třetí podzimní penaltová loterie nevyšla a získáváme tak na domácí půdě jen jeden bod. Do hry nemohli nastoupit zranění Hořejší se Stožickým, se kterými již na podzim, stejně jako s Hartmanem nemůžeme počítat. Připočteme-li k absentujícím hráčům dnes zraněného Kubašku a Hansla, který rovněž není zdráv na 100%, máme z mužstva solidní lazaret. Do hry se naopak po třízápasové pauze vrátil Galbavý a jeho sval, zdá se, zátěž vydržel. Do konce podzimní části zbývají odehrát dvě kola a na plánovaný bodový zisk patrně nedosáhneme."

Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Potkali jsme soupeře připraveného a velmi houževnatého. Utkání se hrálo spíše mezi vápny a oboustranně s vysokým bojovým nasazením. Ne náhodou domácí porazili i úspěšnou Libiš. My si bodů ze Slaného velmi vážíme, protože se nerodily lehce. Kombinace se nám dnes nedařila podle představ, ale srdnatě bojovat za svůj tým nám není cizí. Víme, že herně umíme mnohem lépe, ale je třeba vzít v potaz i sílu soupeře, který nám nedal ani metr zadarmo."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , M. Tikovský [-] (71. U. Ahmed [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (25. M. Žahour [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Volgner [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , P. Rys [-] , V. Machač [-] , M. Vašek [-] (82. O. Matějka [-] ) , P. Mora [-] (61. A. Bábíček [-] ) , J. Voříšek [-] (71. V. Šilhavý [-] ) , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , A. Rampa [-]

ŽK: 27. V. Machač , 76. V. Ševr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.