0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mynář a Korec zajistili pro Horky tři body


Branky


0

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory hostili ve třináctém kole na domácím hřišti lídra tabulky - Horky nad Jizerou. Hosté byli po celý zápas lepším týmem, ale ještě chvíli před koncem vedli pouze o jednu branku. Do otevřené domácí obrany přidali hosté tři minuty před koncem druhý uklidňují gól a z Kutné Hory tak vezli plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherná branka Mynáře

Hosté vstoupili do utkání o poznání aktivněji než domácí. Téměř celý poločas měly Horky míč na svých kopačkách. Ve 2' přišel první náznak šance po rohovém kopu, na který si naskakovali hned dva hostující hráči, ale po špatné domluvě nedošlo k pořádnému zakončení. V 5' prodloužil míč vyhraným soubojem Mynář na Klaina a ten našel nikým nehlídaného, na málem vápně stojícího Nádeníčka, ale proti jeho zakončení se předvedl brankář Malý a skvělým zákrokem udržel bezbrankový stav. V té samé minutě se po odkopu brankáře vrátil míč hned zpátky a Nádeníček se řítil sám na branku, ale dotírající obránce ho podle hlavní rozhodčí nefauloval a hostující útočník se tak dožadoval penalty marně.

 

Do šance se dostali i domácí. Na konci 17' pálil Dalibor Cimr a  hostující brankář musel na zem a před dotírajícím Nekvindou odkopl míč na rohový kop jeden z obránců. Po dvaceti minutách se do slibné šance dostal Marek, ale s jeho střelou neměl Beran žádný problém. Ve 32' přišel nádherný fotbalový moment. Klain byl za velkým vápnem faulován Bílkem a Radek Mynář z tohoto trestného kopu vymetl i za přispění břevna pravou šibenici domácí branky - 0:1. 

Klid na hostující kopačky dal Korec

V úvodu druhého dějství měl střelec úvodní branky šanci navýšit náskok svého týmu, ale z malého vápna překopl Beranovu branku. Vzápětí se individuální akcí blýskl Smetana, nasadil jesle soupeři a před jeho zakončením mu odkopl míč jeden z domácích stoperů. Ke vstřelené brance nevedla ani další šance Nádeníčka, který postupoval sám na branku, ale zakončit nedokázal. A tak mohlo udeřit na druhé straně, ale s hlavičkou Hradílka si poradil Beran a navíc založil rychlý protiútok, který zakončoval Mynář, ale Malý se překonat nenechal.

 

Horky byly lepším týmem a vytvářely si další šance. Nejpre přišla chyba domácí obrany, ale Nádeníček na míč nedosáhl. V 68' měl na zakončení Nádeníček klid. Ve vápně byl faulován Korec a pískala se penalta. Střelu hostujícího útočníka ale skvěle vyrazil Malý na rohový kop a udržel naději svého týmu na bodový zisk. Trest nepřišel a po střele Kulhánka zasahoval Beran. V 75' předvedl parádní zákrok opět Malý po střele Murárika. Dest minut před koncem měl obrovskou šanci na vyrovnání Hradílek, ale po přehození brankáře mířila jeho střela i nad branku.  Domácí neproměněná šance mohla mrzet, ale v tutové pozici po centru Mynáře hlavičkoval Korec nad branku.

 

Kutná Hora vsadila na hru vabank a otevřela hru a ještě se jim navíc zranil stoper a kapitán Filipec. Hosté podnikli rychlý kontr a po narážečce mezi Šťastným a Horákem dostal míč na malé vápno nehlídaný Martin Korec a uzavřel tak zápas na konečný výsledek - 2:0. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Musím říct, že jsme prohráli s kvalitním soupeřem, který má zkušené hráče, jenž hráli daleko vyšší soutěž. Mohli jsme prohrát i větším rozdílem. Nicméně za stavu nula jedna, kdy jsme prožili klinickou smrt, kdy Malý chytil penaltu, jsme měli šanci. Hradílek šel sám na bránu, ale nedal.To si myslím, že byl zlomový moment zápasu. V té době soupeř odcházel fyzicky a my jsme se dostávali více do hry. Musím konstatovat, že to byla prohra s kvalitním soupeřem. Kluci bojovali, dřeli a nemají se za co stydět. Soupeř byla kvalitnější a zaslouženě zvítězil."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] (87. J. Kraus [-] ) , J. Hradílek [-] , J. Nekvinda [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (78. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , P. Bílek [-]

FC Horky nad Jizerou
P. Beran [-] - M. Yerokhin [-] , M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , J. Horák [-] - P. Klain [-] (86. L. Hlaváček [-] ) , R. Mynář [-] , T. Baster [-] (62. M. Korec [-] ) , O. Murárik [-] (92. J. Hložek [-] ) , S. Smetana [-] - B. Nádeníček [-] (73. R. Šimek [-] )

ŽK: 71. O. Matoušek - 57. J. Horák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - DOHNAL Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.