Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly hlavou zajistily Libiši tři body


Branky


0

Libiš - Fotbalisté Libiše si ve třináctém kole Krajského přeboru došli pro deváté vítězství v této sezoně. Na domácí půdě porazili po třech brankách Tuchlovice, sami neinkasovali. O dvě branky se postaral Šenkeřík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivně hrající Libiš se branky nedočkala

Domácí drželi od úvodních minut míč na svých kopačkách, ale tuchlovická obrana byla pozorná a překonávala se zprvu těžce. Prvních dvacet minut navíc provázelo utkání velké množství nepřesností na obou stranách. Postupem času však otěže převzala Libiš a byla nebezpečnějším mužstvem a s blížící se přestávkou přícházely šance.

 

Ve slibné příležitosti se octil kapitán Petr Očovan, jeho střela z ideální pozice ohrozila pouze rohový praporek. O chvíli později byl blízko vstřelené brance Šenkeřík, ale hrajícímu trenérovi Libiše chyběl ve skluzu k úspěšnému zakončení kousek. Ani další šance nebyla využita. V závěru poločasu měli domácí příležitost vstřelit branku po rohovém kopu. Míč se po závaru objevil před brankovou čarou, přesto se míč nepovedlo dotlačit do branky. 

Tři branky hlavou, přičemž dvě dal Šenkeřík

Libiš pokračovala v aktivní hře i po změně stran. Zhruba stovka promrzlých diváků se konečně dočkala branek. V 58' otevřel skóre utkání Zuskin, který si naběhl na přesný centr z rohového kopu Očovana a hlavou nedal Šimkovi šanci - 1:0. Domácí fotbalisté dále diktovali tempo hry a poté přišly chvíli Šenkeříka. Nejprve mířil v obrovské šanci nad tuchlovickou branku.

 

V 80' se tento obávaný kanonýr už prosadil. Do vápna nacentroval povedený míč Malák a Šenkeřík hlavou navýšil vedení domácích - 2:0. Bylo víceméně jasné, že Tuchlovice odjedou z Libiše bez bodu a navíc ještě jednou inkasovali. Další branku přidal opět Šenkeřík a jak jinak, než hlavou - 3:0. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Malák [-] , P. Dušek [-] , P. Očovan [-] , J. Prieložný [-] (87. D. Zajac [-] ) , P. Zuskin [-] , P. Dobrovolný [-] , M. Šobr [-] (68. T. Stejskal [-] ) , Z. Šenkeřík [-] , M. Pešek [-] , I. Adenubi [-] (46. P. Novotný [-] )

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] , D. Chaloupka [-] (67. M. Pospíšil [-] ) , M. Pudil [-] , L. Hajník [-] (46. M. Cabejšek [-] ) , J. Brož [-] , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 54. M. Malák , 67. M. Šobr - 37. D. Chaloupka , 62. M. Fitko , 64. L. Hadrika , 67. M. Cabejšek , 72. M. Pospíšil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NIINIMÄKI Pietu Ola - Petteri - VYHNAL Karel, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.