2:3p.
(0:2)
10. V. Drážek (vl.)
16. D. Cimr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutná Hora neudržela dvougólový náskok a vyhrála až po penaltách


Branky


53. M. Večera , 74. D. Pešta - 10. V. Drážek (vl.) , 16. D. Cimr
0

Nespeky - Body ztracené před týdnem doma chtěli fotbalisté Sparty Kutná Hora získat na hřišti Nespek. Střetnutí dvanáctého kola krajského přeboru pro ně bylo důležité také proto, že domácí Nespeky v případě vítězství mohly v tabulce vystoupat právě před Kutnou Horu. V souboji nováčků získala nakonec více bodů Kutná Hora a to dva, když vyhrála po penaltovém rozstřelu. Domácí ale doháněli dvoubrankový deficit a po zlepšené hře ve druhém poločase se jim povedlo srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za šestnáct minut vedla Kutná Hora o dvě branky

Domácím se vstup do utkání vůbec nepovedl a v 16' po dvou hrubých chybách prohrávali už 0:2. Nejprve si v 10' brankář Drážek srazil míč po rohu do vlastní sítě – 0:1. Druhá branka přišla po promáchnutí Klauze a Cimr neměl problém poslat míč do prázdné branky po přihrávce Hradílka – 0:2. Nespeky byly v této chvíli na pověstný ručník. A mohlo být ještě hůře, ale fantastický Drážek se vyznamenal proti vyložené šanci Nekvindy.

 

Domácí trenér na špatný úvod zareagoval střídáním, když nevýrazného a chybujícího Klauze před druhou inkasovanou brankou nahradil Konopiský. Do konce poločasu v největší šanci domácích přestřelil Večera branku, kterou hájil Malý. 

Vyrovnaný stav mohl rozhodnout Cimr

Ve druhém poločase hosté přestali hrát. Vypadalo, že s výsledkem po prvním poločase jsou spokojeni. Nespeky získaly převahu a v 53' po rohovém kopu Voráčka hlavičkoval Večera a snížil na rozdíl jedné branky – 1:2. Domácím se povedlo srovnat v 73' Peštou, který se protáhl mezi obránci a zaskončil Malého – 2:2.

 

Do konce zápasu byly výrazně lepší domácí a Večera po individuální akci trefil padajícího brankáře hostí. Paradoxně to ale mohli být hosté, kteří mohli z utkání brát všechny tři body, ale zakončení Cimra skončilo na tyči. 

Bonusový bod pro Kutnou Horu

V penaltovém rozstřelu se více štěstí přiklonilo na hosty. Výhodu měli po neproměněné penaltě Krejzy, ale poté také nedal kutnohorský Nekvinda. Za domácí nebyl úspěšný ani Kukač a o výhře a bonusovým bodu pro hosty rozhodl kapitán Filipec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Začátek jsme měli solidní, kombinovali, přehrávali soupeře a měli jsme standardky. Jenže pak dostali dva laciné góly po hrubých chybách. Po střídání jsme změnili sestavu, hra se zlepšila, ale do poločasu jsme nesnížili. O Přestávce jsme udělali další změny v rozestavení a byli jsme ve druhém poločase lepší. Soupeř začal hrát špatně a po snížení ještě víc znejistěl. Tak jsme do toho šlápli a vyrovnali. Škoda, že Večera neproměnil velkou šanci, to už by se soupeř, který do té doby neměl nic, rozsypal. V závěru naopak hosté neproměnili velkou šanci, a tak jsme nemuseli mít ani bod. Na penalty jsme bohužel podruhé prohráli. Za druhou půli bychom si zasloužili druhý bod za penalty."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Utkání bylo těžké. Dokud jsme hráli fotbal, domácí jsme k ničemu nepustili. Dali dvě branky a kombinovali výborně. Potom jsme hřiště chvíli vyklidili domácím, kteří nakopávali míče. Vyrovnali po rohovém kopu a po střele, kterou asi trochu podcenil brankář Malý. Když jsme ale byli dole, chytil soupeři jasnou šanci. Za stavu 2:2 jsme opět začali kombinovat, soupeře přehrávali a dostávali se do šancí, ale bohužel to skončilo remízou. Chtěli jsme tři body, vedli jsme 2:0 a zápas měli zvládnout. Se dvěmi body jsme ale spokojení."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] , M. Klauz [-] (27. A. Konopisky [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , F. Iheanacho [-] (64. A. Jasz [-] ) - M. Voráček [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , J. Nekvinda [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] , V. Piskač [-] (64. J. Kraus [-] ) , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 44. M. Večera , 77. J. Kukač , 81. O. Urban - 24. J. Hradílek , 43. L. Marek , 50. J. Kulhánek , 63. O. Matoušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Petr - GLOGAR Lukáš, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.