Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slánský comeback vyvrcholil v penaltách


0

Slaný - V pohodě hrající Klíčany zajížděly do Slaného, které poslední dva zápasy nezískalo ani bod. Hrál se zajímavý fotbal a hostům nestačilo ke tříbodovému zisku ani dvougólové vedení a tak si ze Slaného odvezly Klíčany pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tikovský snížil na rozdíl jedné branky

První šance přinesla první branku. V 15' fauloval Holly na levé straně hřiště a standardky se ujal Předota. Míč z jeho kopaček neudržel slánský Sedlák a v pokutovém území domácích nastal velký zmatek. Žádný z branících hráčů nedokázal odkopnout míč do bezpečí a tak se ho zmocnil Petříček, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě – 0:1. Ve 22' uvolnil Předota pěknou kolmicí Hájka, který se dostal za obranu domácích, ale z dobré pozice mířil mimo Sedlákovu branku. Ve 27' odkopával míč jeden ze slánských obránců jen k zcela volnému střelci úvodní branky. Petříček tentokrát ale nenašel prostor mezi třemi tyčemi a svou střelu namířil vedle domácí branky.

 

Po půl hodině hry se do šance dostali také domácí, ale z této pozice vytěžili pouze rohový kop. O tři minuty později bylo na straně hostů ještě více radosti. Domácí obrana zachybovala a Předota dokázal přesnou střelou překonat Sedláka podruhé – 0:2. Slánským se do poločasu podařilo snížit. Ve 40' vyzval Hořejší svou přihrávkou ke skórování Tikovského, který lobem dokázal překonat vyběhnuvšího brankáře hostů Zamazala – 1:2.

Kubaška poslal zápas do penalt

Po změně stran se dlouhé minuty nedělo nic zásadního a hra se přelévala od jedné branky ke druhé. V 63' našel zadovkou Tikovský Hořejšího, domácí kapitán pálil tvrdě, ale nepřesně. V 70' se Slaný dočkalo vyrovnání. Stožického ostrý centr z pravé strany našel přesně hlavu Kubašky, který poslal míč za záda bezmocného Zamazala – 2:2. O chvíli později si Stožický zopakoval přesný centr a na míč si naskočil Tikovský, ale Zamazal vytáhl fantastický zákrok. Na druhé straně pak mohl rozhodnout Šelicha, ale proti byl Sedlák a tak utkání dospělo remízou až do svého závěru a o vítězi musely rozhodnout až pokutové kopy. 

Až jedenáctý pokus neskočil brankou

Penalty začínali kopat hosté a všech prvních pět exekutorů bylo úspěšných. Trefili se Předota, Malík, Hájek, Šelicha i brankář Zamazal, který ale s notnou dávkou štěstí. Za domácí Slaný také prvních pět hráčů mířilo přesně. Své pokusy proměnili Stožický, Zelenka, Hansl, Holly i Ahmed. V šesté sérii šel za hosty kopat kapitán Buldra a branku Sedláka přestřelil. Míč za domácí si vzal sám brankář Sedlák a s přehledem překonal Zamazala a rozhodl tak o tom, že Slaný bralo z utkání dva body. 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: " Dnes dva body bereme. V utkání jsme prohrávali 2:0, naštěstí se nám do poločasu podařilo snížit. Zlepšenou hrou po změně stran se nám podařilo srovnat skóre a penaltový rozstřel jsme zvládli. Naši hráči v poločase sklidili od trenérů bouři, ale po zápase jim za výkon a nasazení poděkovali. Přibližně 130 diváků s početnou enklávou z Klíčan vidělo zajímavý zápas krajského přeboru. Příští týden zajíždíme k derby do Tuchlovic."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (65. U. Ahmed [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Tikovský [-] (89. M. Žahour [-] ) , T. Vimr [-] (41. L. Stožický [-] ) , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Volgner [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] (46. P. Dvořák [-] ) , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] - P. Hájek [-] , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - T. Jurčík [-] (78. D. Minha [-] ) , J. Předota [-] -

ŽK: 85. J. Kubaška - J. Zamazal , 75. Z. Malík .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.