0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenské derby ovládla Lhota


Branky


0

Tuchlovice - Derby krajského přeboru spojené s ideálním počasím přilákalo do ochozů stadionu v Tuchlovicích více než čtyři stovky diváků, kteří viděli poměrně vítězství Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už v poločase

Zápas mezi Tuchlovicemi a Lhotou začal velmi svižně a po odehraných pěti minutách přišla také první šance utkání. Míč se dostal k Mantlíkovi, který našel ještě lépe postaveného Hejduka, ale střela posledně jmenovaného nemířila mezi tři tyče Šimkovy brány. Ve 23' Šimek chyboval a Kudela poslal Lhotu do vedení - 0:1. V další šanci šla hlavička Borka po centru Prokopa nad branku.

 

Ve 35' měli velkou šanci na vyrovnání domácí, ale Kedroň trestuhodně selhal a to ho zanedlouho mrzelo ještě více. Ve 41' propálil Šimka Šalamoun - 0:2. 

Výhru pojistil v nastavení Danylych

Po celý druhý poločas se Lhota soustředila na bránění a když už se Tuchlovice dostaly do zakončení, branka nepřicházela. V 65' vykopával Krausovu střelu z brankové čáry Hejduk, který dříve hrával právě za Tuchlovice. Hosté se snažili hrát nakopávané míče na útočníka Kudelu, který to měl proti čtyřem domácím obráncům velmi těžké a k zakončení se tak nedostával. 

 

Domácím nešla upřít snaha o snížení, ale šance zůstavaly bez gólového efektu. V 75' vyzkoušel pozonost Vošmíka z hranice velkého vápna Nejedlý, ale brankář hostů byl pozorný. Tuchlovice hrály vabank a do otevřené obrany podnikl v 92' rychlý útok Danylych a uzavřel skóre celého utkání - 0:3.



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - V. Kraus [-] , D. Chaloupka [-] (64. M. Fitko [-] ) , M. Kedroň [-] , P. Hafenrichter [-] (74. M. Brnovják [-] ) , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] , L. Hajník [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-] , J. Tirol [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] (90. D. Danylych [-] ) , R. Mantlík [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , M. Kudela [-] , T. Borek [-] , F. Klíma [-] (70. J. Kunc [-] ) , O. Popok [-] (80. R. Neumann [-] ) , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 29. P. Hafenrichter - 36. F. Klíma .
Počet diváků: 412. Rozhodčí: Cílek Martin - VOKOUN Daniel, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.