0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O výhře Horek rozhodl Nádeníček


Branky


0

Nespeky - Horky sice za poslední dva zápasy získaly pouze bod, ale do Nespek přijely v roli lídra s jasným cílem vyhrát. Utkání také začaly Horky lépe a již v desáté minutě otevřel skóre utkání Nádeníček a jeho branka byla navíc jediná v tomto utkání. Domácí navíc od šedesáté dohrávali bez vyloučeného Kukače. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Nádeníčka vítěznou

Nespeky do utkání vstoupily opatrně a hned v 10' přišel trest. Za domácí obranu si naběhl Korec, který ještě našel před bránou lépe postaveného Nádeníčka a ten už měl před sebou prakticky prázdnou branku - 0:1. O pět minut později přišla jediná šance domácích do poločasu. Klauz našel přihrávkou pod sebe Kukače, který bombou pálil jen těsně vedle pravé šibenice.

 

Hosté byli aktivnější a častěji se dostávaly na dostřel branky domácích, ve které stál Drážek, který minulý kolo chytal fantasticky v duelu s Rejšicemi. Náznaky šancí Horek nevedly k žádnému nebezpečí pro domácí. V největší šanci se po zblokované střele Horáka ocitl Korec, ale dorážkou z dobré pozice minul branku. 

Po hodině hry byl vyloučen domácí Kukač, ale skóre se už neměnilo

V úvodu druhého poločasu nejprve v gólové šanci hostujícího Mynáře čaroval Drážek a střelu zlikvidoval. Zasahovat musel i na druhé straně Kohout, který vyrazil střelu do šibenice z přímého kopu Večery. Po hodině hry fauloval zbytečně na šestnáctce hostů Kukač a protože už jednu žlutou kartu měl a za svůj zákrok uviděl druhou, musel předčasně do sprch.

 

Vyloučení Nespeky paradoxně nakoplo. Domácí měli do konce utkání velký tlak. Začali hrát velmi aktivně a bojovně. Tato aktivita nevedla ale k žádnému zakončení a ohrožení branky Kohouta. Horky se pokoušely navýšit skóre dvakrát po rychlých brejcích, ale v prvním případě si v 78‘ se zakončením Šimka poradil Drážek a v druhé šanci netrefil branku Nádeníček. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Jasz [-] , O. Urban [-] , L. Braný [-] - J. Kukač [-] , L. Maršoun [-] , F. Iheanacho [-] (79. J. Myslivec [-] ) , M. Klauz [-] - D. Kubec [-] (72. M. Voráček [-] ) - M. Večera [-]

FC Horky nad Jizerou
A. Kohout [-] - Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , J. Horák [-] , O. Murárik [-] - M. Korec [-] (77. L. Hlaváček [-] ) , R. Mynář [-] , J. Lukáš [-] - B. Nádeníček [-] , R. Šimek [-] (90. D. Kohout [-] )

ŽK: 45. J. Kukač - 38. B. Nádeníček , 59. M. Šťastný . ČK: 60. J. Kukač .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Benák Petr - HRON Karel, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.