L. Sklenář 14. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Stejskal dal dvě branky a Libiš brala tři body


Branky


14. L. Sklenář (p.) - 80. T. Stejskal , 83. T. Stejskal
0

Beroun - Těžké utkání pro oba týmy, ve kterém byla nakonec šťastnější o jeden gól hostující Libiš. K výhře nasměroval hosty střídající Stejskal, který se trefil dvakrát v rozmezí tří minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sklenář poslal z penalty do vedení domácí

Z kraje utkání bylo rušno na obouch stranách před brankáři. Nejprve pálil v 5' libišský Adenubi, ale střelu zblokoval jeden z domácích obránců a z dorážky mířil Zuskin pouze do Hosnédla, který chytal za Beroun. V 10' se dostal míč na pravou stranu k Horlovi a ten nacentroval a do míče se hlavou opřel Krčma, ale Kratochvíl v brance Libiše zasahovat nemusel. Ve 14' fauloval Malák Štrougala a domácí měli výhodu pokutového kopu. Míč si vzal Sklenář a poslal míč do sítě - 1:0. 

 

Po úvodní čtvrthodině se hra malinko zklidnila a další šance přišla až ve 30' po nahrávce Šobra na Šenkeříka, který zkoušel střílet z první, ale přestřelil. O tři minuty později berounská obrana zachybovala a v dobré příležitosti se ocitl Adenubi, ale prováhal správný okamžik a nedokázal ani zakončit. V závěru úvodního dějství po rohovém kopu, který zahrával Pešek, se nikdo z hostujících hráčů k míči nedostal. 

Povedené střídaní

Ve 48' vychytal Kratochvíl dělovku Krůty a z následného rohového kopu hlavičkoval nad branku Horel. Po hodině hry zkoušel své štěstí v zakončení Brožek, kterému míč přiťukl Zuskin, ale jeho střela mířila hodně vysoko nad branku Hosnédla. Poté přišel zlomový okamžik utkání a to sice střídání hostů. Na hřiště se dostal Tomáš Stejskal a to se později ukázalo jako klíčově.

 

V 70' se osmělili ještě domácí, ale slabá střela Krále neměla naději na úspěch a navíc Kratochvíl nemusel ani zasahovat. O pět minut později vyslal kolmicí Malák za obranu Očovana, který hledal pod sebou volného Kvídu, ale domácí obrana na poslední chvíli míč odkopla daleko od svého brankáře. V 80' přišel první moment střídajícího Stejskala, který po přihrávce Šenkeříka vyrovnal - 1:1. Remízový stav vydržel tři minuty a poté si vzal slovo znovu Stejskal a jeho ránu zastavila až síť za Hosnédlem - 1:2.  



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , M. Štrougal [-] , L. Sklenář [-] , J. Krůta [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (63. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , P. Pipiška [-]

TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - P. Očovan [-] (86. J. Pořízek [-] ) , M. Brožek [-] (63. T. Stejskal [-] ) , I. Adenubi [-] , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (89. P. Dušek [-] ) , Z. Šenkeřík [-] , M. Pešek [-] , M. Malák [-] , J. Prieložný [-]

ŽK: 22. M. Krčma - 18. M. Malák , 44. Z. Šenkeřík , 66. P. Očovan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Martin, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.