0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun dvakrát udeřil po změně stran a veze body ze Slaného


Branky


52. J. Krůta , 92. M. Horel
0

Slaný - Před samotným zápasem byl mezi oběma celky rozdíl pouze dvou bodů, ale Slaný hrálo ve velmi dobré formě. Proti Berounu však žádný domácí hráč nedokázal skórovat narozdíl od těch berounských a tak se z výhry radovali hosté, kteří se před svého soupeře dostali i v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou branku

První šance utkání přišla až po čtvrt hodině. Tikovský našel zpětnou přihrávkou Galbavého, který tvrdou střelou bez přípravy vyzkoušel pozornost hostujícího Šebka. Ve 31' byl faulován Vimr, ale z dobré pozice pálil Galbavý jen do zdi berounských hráčů, kteří míč odrazili na rohový kop. Poté se do šance dostali i hosté a po umístěné střele Štrougala musel zasahovat Sedlák.

 

Ve 39' přiťukl Ahmed na Zelenku, ale ten nemířil přesně. V předposlední minutě prvního poločasu předvedli domácím divákům pěknou kombinační akci Galbavý s Marouškem a Tikovským, ale posledně jmenovaný poslal míč ve skluzu těsně vedle hostující branky. 

Beroun dvěma góly rozhodl o své výhře

I hosté se předvedli parádní akcí v 52' a na konci celé akce byl kapitán Pipiška, ale svou bombou orazítkoval jen tyč slánské brány a odražený míč se dostal ke Krůtovi a ten ho poslal k levé tyči Sedlákovy brány - 0:1. Po obdržené brance byla na domácích vidět snaha o vyrovnání a berounští se soustředili pouze na obranu. Do zakončení se dostal Ahmed, který si míč zpracoval na prsa a střelou z otočky mířil vedle. Z dalšími míči do vápna si hostující obrana dokázala poradit.

 

V 87' měl vyrovnání na kopačkách Stožický, ale Šebek byl proti a chvíli na to pálil Nykl do nebes. V poslední minutě hlavičkoval Volgner a proti byl skvělým zákrokem Šebek. Z této šance následoval rychlý brejk hostů na jehož konci byl přesně střílející Horel - 0:2.



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , J. Maroušek [-] (73. M. Nykl [-] ) , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] (63. L. Stožický [-] ) , M. Tikovský [-] (63. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] (92. M. Duchoň [-] ) , M. Štrougal [-] , J. Krůta [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (89. L. Markvart [-] ) , J. Počta [-] (84. D. Soukup [-] ) , M. Krčma [-] (63. J. Král [-] ) , L. Sklenář [-]

ŽK: 18. M. Horel , 31. M. Štrougal , 90. T. Ježek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.