Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Lhoty režírovali Kudela s Bednářem


Branky


0

Lhota - Do utkání s Berounem už mohla naskočit velká posila v týmu domácí Lhoty. Roman Bednář působil na české ligové scéně, ale také v Anglii a ve svém prvním zápase Krajského přeboru se trefil hned dvakrát. Stejnou měrou jako Bednář přispěl k výhře Lhoty i Kudela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář se trefil hned v první minutě

V základní sestavě Lhoty kromě Tomáše Borka nastoupil i Roman Bednář a lepší start do nového angažmá si další exligová posila v krajském přeboru nemohla přát. Hned v 1' vybojoval Bednář rohový kop a po něm sám zakončoval a poslal domácí do vedení – 1:0. Vedení Lhotě dlouho nevydrželo. Po sedmi minutách vystřelil Krůta a jeho střela zapadla přesně k pravé tyči – 1:1. Brankovou čtvrthodinku zakončil v 15' Kudela, který poslal domácí opět do vedení – 2:1.

 

Brankové hody pokračovaly v 25' a po citlivě ponechané výhodě hlavního rozhodčího se k míči dostal Jiří Počta a překonal domácího Kučeru – 2:2. Ve 30' pálil Kudela, ale skvěle zasáhl berounský Šebek. Ve 37' byl Kudela faulován, ale soubuj ustál a s míčem nic nevymýšlel a z dvaceti metrů se trefil přesně k levé tyči – 3:2.

Čtyři góly Lhoty definitivně rozhodly

V úvodu druhého dějství se hned ve 46' trefil další bývalý ligový fotbalista, Tomáš Borek a poslal Lhotu do dvoubrankového vedení. Poté měli šance hosté. Po střele Riga musel zasahovat Kučera, který si se skákavou střelou dokázal poradit jen za cenu vyražení na rohový kop. Toho se ujal Pipiška, ale centrovaným míčem nenašel nikoho ze spoluhráčů. Z dálky se neujala ani střela Ježka, která mířila hodně nepřesně.

 

V 65' se po skrumáži ve vápně Berouna dostal k míči Hejduk a se štěstím míč protlačil za záda Šebka – 5:2. Konečné slovo zápasu měl v 77' střelec úvodní branky Bednář, který hlavičkou zvyšoval na konečných 6:2. 



Sestavy


SK Lhota
J. Kučera [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , M. Kudela [-] (71. O. Popok [-] ) , R. Bednář [-] (80. R. Mantlík [-] ) , T. Borek [-] , F. Klíma [-] (67. L. Primus [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] (80. J. Kunc [-] ) , M. Šalamoun [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] (62. L. Markvart [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (70. D. Soukup [-] )

ŽK: 85. R. Mantlík , 87. M. Šalamoun - 45. J. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.