2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný otočilo nepříznivý poločasový stav a vyhrálo!


Branky


18. M. Herman , 29. D. Zikmunda - 25. M. Tikovský , 52. O. Jon (vl.) , 89. J. Hořejší , 93. J. Galbavý
0

Rejšice - Možná až překvapivě souboj dvou týmů ze spodu tabulky, ve které měly Rejšice před zápasem se Slaným na svém kontě pouze čtyři body. Slaný mělo jen o jeden bod víc. V posledních kolech by to byl zápas o tzv. "šest bodů" a více s výsledkem by byli spokojeni hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné vedení domácích

V první šanci utkání se ocitl ve 3' po nacvičeném signálu z rohového kopu Kučera, ale z hranice pokutového území mířil jen těsně nad slánskou bránu. O pět minut později se vytáhl brankář Sedlák po střele Falty, který měl dostatek času si střelu připravit. Ve 12' zahrozili poprvé i hosté. Při rychlém protiútoku na sebe vzal zakončení Galbavý, ale mířil nepřesně. V 18' prodloužil hlavou dlouhý míč Zimunda na Hermana a ten na nic nečekal a napřáhl ke střele, která skončila až za zády bezmocného Sedláka – 1:0.

 

Domácí se z vedení dlouho neradovali. V 25' našel centr Hollyho Tikovského a ten z první prostřelil Roudnického v brance domácích – 1:1. O čtyři minuty později se skóre měnilo znovu. Krásnou individuální akcí se blýskl rejšický Zikmunda, kterého nezastavil ani Holly a střela na zadní tyč byla pro Sedláka opět nechytatelná – 2:1.  Ve 35' byl faulován v pokutovém území domácích faulován Nykl a rozhodčí ani chvíli neváhal a odpískal penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil hostující špílmachr Galbavý, ale vytáhl se proti němu Roudnický a penaltu mu chytil. Ve 45' mohli vést domácí o dvě branky, ale Sedlák vytáhl míč z pravé šibenice po střele Maňase.

 

Slaný otočilo zápas ve svůj prospěch

Po změně stran byl v 50‘ otřesen po dělovce Hermana Sedlák, který střelu zastavil obličejem. Sedlák se oklepal a v 52‘ přihlížel vyrovnávající brance. Po lévé straně utekl Ahmed a jeho střelu, která mířila vedle, doklepl nešťastně pro Rejšice domácí Jon do vlastní branky – 2:2. Po hodině hry měli domácí výhodu trestného kopu z dvaceti metrů, ale Falta překopl sice zeď, ale i branku Sedláka.

 

V 79‘ dokonali slánští obrat po centru od rohové kopu od Galbavého a přesné hlavičce Hořejšího – 2:3. Tento gól dal zbytku utkání náboj a hrálo se nahorů – dolů, ale přibývalo i plno nepřesností. Ve třetí minutě nastavení vyhrál Hořejší hlavičkový souboj a k míči se dostal Galbavý a nechytalně vymetl levou šibenici branky Roudnického – 2:4. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Pro slánské barvy nesmírně cenná výhra na hřišti v Rejšicích. Naši hráči vydřeli za neustálého deště na těžkém terénu výhru za tři body, dokázali otočit nepříznivý stav po prvním poločasu (v tu chvíli, jak se později ukázalo, jsme byli na předposlední příčce v tabulce) a po dvou výsledkově nepodařených zápasech naplno bodovat. Poprvé se v základní sestavě na pravém beku objevil devatenáctiletý Volgner a uspěl."



Sestavy


SK Rejšice
F. Roudnický [-] - A. Fingerhut [-] , M. Korejza [-] (78. V. Dufek [-] ) , M. Maňas [-] , D. Zikmunda [-] , M. Karela [-] (66. F. Kořínek [-] ) , M. Falta [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , O. Jon [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] (80. M. Žahour [-] ) , M. Nykl [-] (46. J. Hořejší [-] ) , M. Tikovský [-] (89. J. Maroušek [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] (61. J. Kubaška [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 35. M. Maňas , 39. O. Jon , 43. M. Karela , 57. A. Fingerhut , 85. R. Kopecký - 32. P. Volgner , 89. J. Hořejší , 90. T. Vimr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.