Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčany schytaly v Rejšicích bůra


Branky


0

Rejšice - V zápase dvou týmů ze spodu tabulky si Rejšice s chutí zastřílely a připsaly si první tříbodový zisk v sezóně.  Rejšice v utkání rychle vedly o dvě branky a i přes snížení, dokázali přidat další tři branky a zaslouženě vyhrái. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obránce Pečínka dvougólový za dvacet minut

Rejšicím vyšel úvod zápasu. Po centru Maňase se hlavou prosadil Pečínka - 1:0. Ve 20' se situace opakovala a Pečínka přidal další branku - 2:0.

 

Po více než půl hodině hry střílel nepřesně hostujcí Holler. Domácí drželi míč na svých kopačkách a po nahrávce Sameše střílel nepřesně Kučera. 

Dvakrát se v utkání trefil i Fingerhut

Po hodině hry byl faulován Volavka. Sedláček penaltu se štestím proměnil a vykřesal hostům naději. Hned o deset minut později se pískala penalta i pro domácí. Tu proměnil Kořínek a vrátil domácím vedení o dvě branky - 3:1.

 

Poté si v 77' vzal míč Maňas a prošel přes tři hráče Poříčan a připravil lahůdku pro Fingerhuta, pro kterého už nebyl problém míč uklidit - 4:1. Pět minut před koncem dal výsledku definitivní podobu Fingerhut - 5:1.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - R. Kopecký [-] , A. Fingerhut [-] , M. Maňas [-] (87. M. Korejza [-] ) , M. Bým [-] (82. O. Jon [-] ) , D. Zikmunda [-] (68. B. Jaroš [-] ) , V. Pečínka [-] , J. Zorkler [-] (78. M. Karela [-] ) , J. Sameš [-] , L. Kučera [-] , F. Kořínek [-] (76. M. Falta [-] )

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - V. Mužík [-] , J. Krombholz [-] (56. L. Mužík [-] ) , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , F. Ludvíček [-] , L. Holler [-] (86. M. Musil [-] ) , D. Procházka [-] , M. Volavka [-] (73. F. Stárek [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.