1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun prvním týmem, který porazil Horky!


Branky


0

Beroun - Horky si na začátku sezóny vedou skvěle. Do Berouna přijížděly v roli lídra KP a s plným počtem devíti bodů. Naopak domácí neměli po třech kolech na svém kontě ani jeden bod. Chtěli to změnit v utkání s Horky a to se jim také povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soukup stál po penaltě na správném místě

V prvním poločase nebylo moc na co koukat. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. První šance přišla až po půl hodině hry. Z dvaceti metrů mířil hodně nepřesně domácí Krčma a o pět minut později hlavičkoval slabě do rukou Durova Horel.

 

Ve 40' fauloval v pokutovém území Zahálka domácího Horla. K míči se postavil Tomáš Ježek. Durov vystihl směr a penaltu vyrazil, ale k jeho smůle pouze k Soukupovi, který míč uklidil do odkryté branky - 1:0. 

Tlak Horek branku nepřinesl

Horky vstoupily do druhého poločasu jako vyměněni a hned ve 48' po nahrávce Nádeníčka mířil vedle Smetana. V 60' se vyznamenal Šebek po tvrdé střele Doležala. Vyrovnat mohl v 75' Nádeníček, ale jeho hlavička mířila nad.

 

Domácí mohli chvíli na to definitvně rozhodnout. V brejkové situaci tři na jednoho vyřešil situaci špatně Duchoň a Karásek odkopával na autové vhazování. V 90' šel sám na Šebka Smetana a úspěšnějsí byl brankář domácích. 



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , D. Soukup [-] (90. F. Hosnedl [-] ) , M. Krčma [-] (78. M. Duchoň [-] ) , D. Počta [-] (31. J. Král [-] ) , J. Krůta [-] (46. V. Kincl [-] ) , M. Horel [-] , J. Počta [-] , T. Ježek [-]

FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - P. Klain [-] , M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] - R. Mynář [-] (46. M. Yerokhin [-] ) , T. Doležal [-] (75. L. Hlaváček [-] ) , J. Horák [-] (86. A. Kohout [-] ) , S. Smetana [-] - M. Korec [-] (83. J. Hložek [-] ) , B. Nádeníček [-]

ŽK: 42. D. Soukup - 90. P. Klain .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.