3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš o svém vítězství rozhodla do poločasu!


Branky


0

Libiš - Ve 4. kole KP se utkaly týmy, které ještě loňskou sezónu hrály divizi. Více se s návratem do divize počítá s Libiší. Domácí šli do utkání nabuzeni po vysoké výhře z minulého kola, ve kterém dali šestku Semicím. Kutná Hora byla před samotným zápasem po třech kolech před Libiší. Domácí utkání zvládli a svého soupeře přeskočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase

Po úvodní "oťukávačce" se první šance utkání zrodila ve 12' a byla z toho úvodní branku zápasu.  Po rohovém kopu Duška prošel míč až k nehlídanému Pořízkovi a ten hlavou poslal míč do sítě - 1:0. Po dalších pěti minutách udělali hosté chybu a Šenkeřík mířil sám na brankáře Malého, kterému nedal žádnou šanci - 2:0.  

 

Po půl hodině hry šel hostující Kulhánek sám na Brožka. Za záchranu zatáhl Zuskin a následovala červená karta. Z přímého kopu střílel nepřesně Cimr.  Poslední šance úvodního dějství přišla ve 44'. Semrád při rozehrávce poslal do úniku domácího Kvídu a ten si věděl rady - 3:0.  

Druhý poločas už změnu skóre nepřinesl

Ve druhém poločase hrála jen Kutná Hora. Domácí se nikam nehnali a náznaky kutnohorských nevedly k vyložené šanci. V největší šanci hostů se ocitl Marek, ale Brožek jeho střelu vykryl.

 

Domácí Libiš se do šancí dostávala jen minimálně, ovšem po poločasovém vedení 3:0 nemusela nikam spěchat.  V největší šanci Libiše ve druhém poločase trefil Očovan v 70' pouze nohy brankáře Malého. Neujala se ani střela Kvídy z velké dálky. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Očovan [-] , Z. Šenkeřík [-] , M. Malák [-] (86. T. Stejskal [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (82. P. Dušek [-] ) , J. Pořízek [-] (80. J. Prieložný [-] ) , O. Kolísek [-] , P. Dobrovolný [-] (72. P. Novotný [-] )

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Hradílek [-] , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , O. Matoušek [-] (80. J. Svoboda [-] ) , R. Šesták [-] , V. Piskač [-] (46. M. Wolf [-] ) , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] , V. Semrád [-] (46. L. Marek [-] ) , O. Filipec [-]

ŽK: 29. J. Pořízek , 63. O. Kolísek , 83. P. Očovan - 51. R. Šesták , 58. D. Cimr , 77. L. Marek . ČK: 29. P. Zuskin .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.