4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První body Nespek v Krajském přeboru


Branky


5. O. Urban (p.) , 51. R. Vojkůvka , 68. T. Krejza , 76. M. Klauz - 11. J. Krůta , 83. J. Král
0

Nespeky - Nováček Krajského přeboru Nespeky se ve 3. kole KP dočkal prvních bodů. V utkání s Berounem, který měl také před samotným duelem 0 bodů, rozhodly Nespeky hlavně ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Domácí vstoupili do utkání aktivně a ve 4' Radek Šírl dlouhým pasem za obranu našel Vojkůvku, který si míč poslal podél brankáře Šebka a ten už pouze tvrdě atakoval domácího útočníka. Míč si na značku pokutového kopu postavil Urban a poslal Nespeky do vedení - 1:0. Hned v 11' bylo ovšem vyrovnáno. Po centru Krčmy a zmatku v pokutovém území domácích se k míči dostal Krůta a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

 

Další šance v průběhu prvního poločasu zůstaly už nevyužity. Nejprve v dobré pozici pálil nad domácí Maršoun a střelu Klauze vyškrábl brankář Šebek na rohový kop. Hosté z Berouna zahrozili až v samotném závěru prvního poločasu, ale po centru Markvarta hlavičkoval Rigo slabě a pouze do míst, kde stál brankář Drážek.

3 branky Nespek znamenaly první tři body

I druhý poločas začali lépe domácí. Vojkůvka využil zaváhání Šebka a mazácky ho v 51' přeloboval. Nespekům branka na 2:1 pomohla a od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Nejprve v 58' prudkou ránu Urbana vyrazil Šebek na rohový kop, po kterém hlavičkoval nepřesně Klauz. V 68' zužitkoval krásný centr Šírla hlavou do horní poloviny brány Krejza. Domácí byli i nadále týmem, který se hnal za další brankou. V 76' nahrál Urban Klauzovi, který postupoval sám na brakáře Šebka a hladnokrevně podél něj vstřelil čtvrou branku domácích - 4:1.

 

Nespeky jakoby byly s výsledkem spokojeni a Beroun vycítil šanci. V 83' snížil Král - 4:2. Další šance už měl jen Beroun. Střelu Markvarta skvělým zákrokem vyškrábl na rohový kop Drážek. Po centru Riga trefil Ježek tyč nespecké branky a v poslední šanci v závěru utkání vykopával střelu Markvarta domácí Kukač z brankové čáry. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , O. Urban [-] - L. Maršoun [-] , D. Pešta [-] , R. Šírl [-] , J. Kukač [-] - F. Iheanacho [-] (67. L. Nachtman [-] ) , M. Klauz [-] , R. Vojkůvka [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] (73. M. Duchoň [-] ) , R. Klička [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , D. Soukup [-] , M. Krčma [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (42. J. Král [-] )

ŽK: 35. R. Vojkůvka , 62. O. Urban , 89. V. Drážek - 27. T. Ježek , 48. M. Štrougal , 52. J. Král , 66. R. Klička .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.