L. Mráz 65. (p.)
L. Mráz 75.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Mráz vystřelil tři body


Branky


65. L. Mráz (p.) , 75. L. Mráz
0

Hosté ze Spartaku přijeli nabuzeni po první kole a jednoznačným vítězstvím nad týmem z Berouna. Ovšem tušili, že ve Hvozdnici je nečeká nic lehkého. Do zápasu vstoupili aktivně hosté, ale bez přesného zakončení. Po úvodní bezbrankové pětačtyřiceti minutovce Hvozdnice vstřelila dvě branky a radovala se z vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas i přes šance branku nepřinesl

Hvozdnice díky důrazu v osobních soubojů vstoupila do utkání aktivněji. Dostali se k několika rohovým kopům, se kterými neměla Příbram sebemenší problém. V 18' se ocitl v dobré pozici před Javorským Hnilička, ale neuspěl. Javorksý se vyznamenal i při střele Mráze a následující dorážce Rochla. ve 30' zahrozil také Spartak. Nepřesně z otočky mířil Mora. Tentýž hráč hlavičkoval o dvě minuty později, ale také mimo.  

 

V dalším náznaku šance nedokázal Rys zakončit včas. Nejlepší hráč Příbrami v 1. kole Mora, hrál aktivně i tentokrát. Jeho dvě další střely do poločasu nebyly nebezpečné. Ve 45' mohl poslat do vedení hosty znovu Mora, který šel sám na brankáře domácích. Hofta ale úmysl vystihl a vyrazil míč na rohový kop

 

Desetiminutovka Mráze

V první velké šanci druhého dějsví pálil Pazderník vedle. V 52' krásnou střelou z přímého kopu protáhl Machač Hoftu. V 65' zahrál hostující Krejča rukou ve vápně a nařízenou penaltu bezpečně proměnil hvozdnický Mráz - 1:0. Další šance přišla v 75' a opět Mráz zakončil přesně - 2:0. V dalším průběhu si už domácí zápas pohlídali a do další šance zápasu se už nikdo dalíš nedostal. 

 

 



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Je třeba uznat sílu soupeře v osobních soubojích. Po celý zápas si oba soupeři drželi herní styl, což přineslo tentokrát vítězství domácím. Mnoho nevynucených nepřesností sráželo náš dnešní výkon a i určitá herní nedisciplinovanost vedla k chybám, které soupeři na této úrovni dokáží potrestat. Přestože domácí herně naše mužstvo nepřehráli, zaslouženě se probojovali ke druhé výhře v soutěži. Domácím gratulujeme a my se připravíme na domácí zápas, který má být vyvrcholením oslav založení SK Spartak Příbram. Věříme, že divákům doma připravíme radostný večer".



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Tomanec [-] , D. Petschl [-] , M. Matys [-] , O. Hodosi [-] (82. J. Hušbauer [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] (88. J. Artimovič [-] ) , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (88. J. Mrhal [-] ) , K. Rochl [-]

Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (55. A. Kuba [-] ) , P. Mora [-] (75. O. Matějka [-] ) , P. Rys [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] , M. Pazderník [-] (55. D. Hančár [-] )

ŽK: 55. J. Neumann , 57. M. Dolejš , 63. M. Tomanec , 67. M. Matys - 28. V. Machač , 53. M. Vašek .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Vokoun Daniel - CÍLEK Martin, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.