4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jednoznačné vítězství Spartaku


Branky


45. P. Mora (p.) , 69. P. Mora , 77. A. Bábíček , 84. O. Matějka
0

Příbram - Pro tým z Příbrami začala sezóna skvěle. Proti hostujícímu Berounu ale i přes výraznou převahu vstřelili úvodní gól až ve 45' z pokutového kopu.  V druhém dějství přidali domácí další tři branky a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop v závěru poslal domácí do vedení.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji i přes menší komplikaci před samotným utkáním. Do zápasu nemohl zasáhnout kapitán Suchý, který se zranil při rozcvičce. To ovšem Příbram nerozhodilo. Do první velké šance se dostal Rys, ale orazítkoval pouze tyč berounské brány. Chvíli na to se ve vápně krásně uvolnil Mora, ale Hosnédl si dokázal s jeho střelou poradit. V dalších šancí neuspěli Bábíček a znovu ani Mora.

 

Ve 30' se poprvé ukázali i hosté, ale Král branku netrefil. O chvíli později už musel Javorský zasahovat a nadvakrát si s nebezpečnou střelou poradil. To ale bylo do poločasu ze strany Berouna vše. V další šanci domácích vychytal aktivně hrajícího Moru skvělým způsobem Hosnédl. Ve 45' se skvělou individuální akcí blýskl příbramský Rys, který udělal i kličku brankáři hostů. Ten ho ovšem zastavil způsobem nedovoleným a domácím se naskytka skvělá příležitost ke skórování na samém konci poločasu. Míč si postavil Mora a prudkou střelou k tyči rozjásal Příbram - 1:0. 

 

 

 

Hosnédl držel naděje Berouna na dobrý výsledek

V úvodu druhého dějství minul jen těsně hostující Krůta pravou šibenici příbramské brány. To byla ale poslední šance Berouna v celém utkání. V dalších minutách byla domácí Přibram jednoznačně lepším týmem. Červeňáka, Huška i Pazderníka skvělými zákroky vychytal Hosnédl. Po krásné akci po ose Hušek - Rys - Bábíčka nahrál posledně jmenovaný Morovi a ten křižnou střelou levou nohou na zadní tyč nedal výborně chytajícímu Hosnédlovi žádnou šanci - 2:0.

 

Hosté neudrželi nervy a do sprch zamířil předčasně v 70' po červené kartě Počta. Šance Příbrami přicházely stále více. Do otevřené obrany vnikl Rys a krásnou přihrávkou připravil jednoduché zakončení Bábíčkovi - 3:0. Zápasu dal konečnou podobu Matějka - 4:0. Sám Matějka v další šanci mohl přidat další branku, ale stav utkání se už nezměnil. 

 

 

  

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
vedoucí mužstva Martin Dostálek: Nová soutěž sebou nese i jiné nároky. Bylo to patrné v taktické vyzrálosti soupeře, rychlosti a hlavně soubojovosti, která bolí. Až na jediný moment to byly oboustranně souboje férové. Na to bychom se měli připravit do dalších zápasů. Jsme moc rádi, že se nám povedl vstup do soutěže. Vítězství bylo zasloužené a klukům je třeba za výkon poděkovat.




Sestavy


Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] (78. O. Matějka [-] ) , M. Vašek [-] (57. M. Pazderník [-] ) , P. Mora [-] (85. A. Kuba [-] ) , P. Rys [-] , J. Hušek [-] , A. Rampa [-] (78. D. Hančár [-] ) , J. Krejča [-]

Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - M. Horel [-] , R. Klička [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , L. Markvart [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] , M. Duchoň [-] (71. J. Král [-] ) , J. Krůta [-]

ŽK: 51. J. Krejča - 45. R. Hosnédl , 62. T. Ježek , 77. D. Rigo . ČK: 70. J. Počta .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.