1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 10:30

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Domácí si jistě představovali jiný vstup do soutěže


Branky


30. V. Mašek - 36. T. Kolena , 39. J. Bláha , 72. D. Štádler , 75. J. Havlovic (p.) , 80. J. Bláha , 85. B. Nekola
0

Kdo byl na zápase, musí uznat, že hosté z Toužimi vyhráli zcela zaslouženě i když pro domácí Pernink byla prohra více jak krutá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil vítězstvím hostů 2:1. Byli to ale domácí, kdy obránce vyslal na branku hostí prudkou střelu, kterou na promáčeném terénu golman jen vyrazil před sebe a útočník Perninku zavěsil. Hosté ale hráli dál trpělivě svou hru, kdy vynikali ostřejším startem na míč a větším důrazem v souboji a do poločasu dokázali stav otočit ve svůj prospěch. Druhý poločas byl obdobný jako první. Jen s tím rozdílem, že krajní obránci domácích již tolik nestíhali hostující hráče a ti své průniky trestali brankami. Jedna padla i z pokutového kopu.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř



Sestavy


TJ Sokol Pernink
R. Kokrhel [-] - Š. Dvořák [-] , M. Novák [-] , V. Mašek [-] , J. Janda [-] , S. Richtárech [-] , D. Klimm [-] , V. Karchňák [-] , T. Pokorný [-] (60. T. Burian [-] ) , P. Čečák [-] , L. Chára [-]

SK Toužim B
J. Nekvapil [-] - M. Osvald [-] (80. B. Nekola [-] ) , J. Bláha [-] , K. Krejčí [-] , T. Kolena [-] (72. J. Osvald [-] ) , J. Havlovic [-] , D. Štádler [-] , J. Řezáč [-] , J. Frank [-] , J. Štádler [-] , P. Krejčí [-] (46. R. Štětka [-] )

ŽK: 40. J. Bláha .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Vaněček Petr - JAROŠ Daniel, JAKUBÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.