4:1
(1:0)
76. F. Veit
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překonat Jáchymov nedělalo Skalné potíže


Branky


35. J. Holý , 50. F. Novák , 56. J. Makovec , 80. J. Frič - 76. F. Veit
0

Hosté přijeli k zápasu bez několika opor, a bylo to znát...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto, když se dostali k brance domácích měli i šance k jejímu ohrožení. Paradoxem je, že hra hostí se znatelně zlepšila po vyloučení jejich hráče (J.Navrátil) a v oslabení dali i branku. A jak bude vidět na videu vstřelil ji Vojta Mahr a ne Filip Veit, jak je uvedeno v zápise o utkání. Opět velmi dobrý výkon a ke svému věku se dá napsat nadprůměrný předvedl mladý brankář z Jáchymova Lukáš Doležal, který zabránil dalším gólům ve své síti. Hosté by se měli z tohoto utkání co nejdříve oklepat a již za týden na domácím hřišti předvést koncentrovanější výkon.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř



Sestavy


FK Skalná
P. Križan [-] - F. Novák [-] , J. Holý [-] , M. Glazer [-] (84. T. Kratochvíl [-] ) , J. Cuper [-] (28. L. Flaksa [-] ) , P. Blasl [-] , J. Frič [-] , J. Makovec [-] , J. Šebesta [-] (68. K. Irlweg [-] ) , P. Najman [-] , R. Kirch [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - F. Veit [-] , T. Trojek [-] , J. Navrátil [-] - M. Křížek [-] , D. Tichý [-] , J. Kryl [-] , V. Mahr [-] - M. Milko [-] , P. Kostka [-] , R. Lešťan [-]

ŽK: 18. F. Novák , 90. K. Irlweg - 27. F. Veit , 32. R. Lešťan , 53. J. Navrátil , 61. P. Kostka . ČK: 63. J. Navrátil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řáda Josef - GARDOŠ Jiří, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.