Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 15:00

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jáchymov přestřílel Krajkovou


Branky


0

K prvnímu zápasu nového ročníku zavítalo do Jáchymova mužstvo z Krajkové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diváci byli připraveni na změny v sestavě Jáchymova a to jak se vyrovná mužstvo s odchodem nejlepšího střelce z jara Pavla Hekela. No k prvnímu poločasu by stačilo napsat ke hře borcům z Jáchymova dvě slova -  a to excelentní výkon. Celých 45 minut všichni hráči byli v pohybu, důrazně napadali protivníka již na jejich půlce a za to přišla odměna v podobě tří branek.

 

Ve druhém poločase přidali hosté na důrazu a za to přišlo snížení brankou na 3:1. Za dvě minuty ale nejlepší hráč utkání Radek Lešťan zvýšil na 4:1, a ke konci zápasu byl tentýž hráč za potlesku přítomných diváků střídán, to měl již na svém kontě tři zářezy.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř

 

 


Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - J. Navrátil [-] , F. Veit [-] , J. Kolárik [-] , P. Kostka [-] - M. Baláž [-] , D. Tichý [-] (69. M. Milko [-] ) , V. Mahr [-] , V. Klečka [-] (65. M. Gombár [-] ) , M. Křížek [-] - R. Lešťan [-] (81. J. Jakab [-] )

TJ Dynamo Krajková
L. Svoboda [-] - D. Jícha [-] (56. L. Petrák [-] ) , M. Majzner [-] , J. Kučera [-] (46. F. Hudec [-] ) , P. Platenka [-] , L. Lukeš [-] , M. Maršík [-] , J. Titěra [-] , M. Nohejl [-] , R. Novák [-] , J. Brázda [-] (80. J. Maršík [-] )

ŽK: 21. M. Křížek , 61. J. Kolárik , 65. V. Klečka - 1. J. Brázda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peschel Filip - GODŽA Ladislav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.