0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2018 17:00

30.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranické derby branku nepřineslo


Branky


0

Bitvu o Hranice sledovala skvělá návštěva 735 diváků. Pro oko fajnšmekra to pokoukání moc nebylo. Ani jeden z týmu se brankově neprosadil a oba týmy si rozdělili po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi čtrnáctým a prvním týmem tabulky nicméně mělo náboj a naplnilo očekávání. Bylo vyrovnané a přitáhlo na stadion obrovské množství lidí. Domácí gólman Tomečka opravdu svůj tým v klíčových momentech podržel, to samé platí také o hostujícím Urbáškovi. Příliš jasných šancí však k vidění nebylo. Favorit z Ústí se po úvodní čtvrthodině otrkal a byl nebezpečnější, nic z toho ale nevytěžil. Hlavně v závěru si lídr tabulky vytvořil solidní tlak zejména díky standardním situacím. Když však také hlavička stopera Michálka skončila jistým zákrokem Tomečky, bylo jasné, že oba rivalové si body rozdělí. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Jan Jursík (trenér): Utkání s lídrem soutěže jsme v dnešním derby nezvládli hlavně ve hře dopředu. V přechodové fázi jsme ztráceli spoustu míčů nepřesnou přihrávkou nebo malou soubojovou úspěšností. Soupeř byl velmi důsledný v bránění, takže nám neumožňoval dostat se do střeleckých možností. Do útoku hrozil hlavně po dlouhých nákopech na Oravu a rovněž kombinací krajních hráčů s následným centrem. Dílem nepřesností, ale hlavně kvalitní defenzívou jsme ani my nedovolovali hostům velké šance. Z mého pohledu se nám nedařilo dostat více do hry zálohu, chyběla mi odvaha a urputnost v soubojích. Nepomohli nám ani útočníci, kteří sice bojovali, ale nedokázali udržet míče, takže záložníci spíš běhali, než hráli s míčem. Ve druhé půli se vyrovnaný obraz hry trochu změnil, hosté byli opticky více na naší polovině, ale my jsme tím dostávali více prostoru na rychlý protiútok, bohužel bez kýženého výsledku. I když výsledek z pohledu tabulky nic neřeší, myslím, že dnes jsme bod získali a za bojovnost jsme si ho i zasloužili.




Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Vyka [-] , T. Čáp [-] , D. Pecha [-] (46. R. Kalous [-] ) (46. R. Kalous [-] ) , P. Kovařčík [-] , J. Nehyba [-] , D. Kuchař [-] (63. P. Křenek [-] ) (63. P. Křenek [-] ) , L. Lasovský [-] , M. Lasovský [-] (60. A. Kušner [-] ) (60. A. Kušner [-] ) , M. Kuchař [-] , R. Kundrát [-]

TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - D. Bezděk [-] , M. Zagol [-] , M. Král [-] , R. Žingor [-] (77. J. Marek [-] ) (77. J. Marek [-] ) , T. Orava [-] , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] , P. Sencovici [-] (63. P. Zagol [-] ) (63. P. Zagol [-] ) , P. Černotský [-] (73. J. Smolka [-] ) (73. J. Smolka [-] ) , R. Vladik [-]

Počet diváků: 735. Rozhodčí: KOTALA Filip - LUKAŠÍK Petr, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.