3:1
(2:0)
49. M. Furik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

30.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Opavu


Branky


8. P. Strnad , 41. V. Berger , 83. P. Strnad - 49. M. Furik
0

Středeční dohrávka výsledkově nevyšla. Opavská rezerva Jeseník předčila rychlostně, přesto byl Jeseník více než důstojným soupeřem kvalitnímu domácímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naše mužstvo hraje o záchranu a o motivaci je tedy postaráno. Opavské „béčko“, to jsou především mladí hráči stojící ve frontě za dveřmi do profesionálního „áčka“, kam vede cesta jen přes stoprocentní divizní výkony. Takže motivace jako hrom. Domácí dravci na nás vletěli od první minuty a v 8. šli do vedení, když průnikovou přihrávku převzal za obranou šumperský odchovanec Strnad a po zemi překonal vybíhajícího Červenku. Po dvaceti krušných minutách se hra začala postupně vyrovnávat, zběsilé opavské tempo ochablo a ke slovu se dostal i náš tým, ale byly to spíše náznaky, než opravdové gólové šance. Tu měli naopak domácí, když první střelu Červenka vyrazil a dorážku odvracel Karakasidis z prázdné čáry. Ve 41. minutě vystřelil zpoza šestnáctky Berger a jeho rána vymetla šibenici jesenické branky – 2:0.

 

Na začátku druhé půle jsme se vrátili do zápasu. Karakasidis dlouhým nákopem přenesl hru na levé křídlo, Plhák vysunul Marcinova, ten pohotově našel Furika a jeho střela z úhlu, zblokovaná obráncem, zapadla k zadní tyči. Šťastný gól vlil elán do jesenické hry. A nebyli jsme daleko k vyrovnání: Marcinov se šikovně uvolnil, vystřelil ze strany a trefil zadní tyč. Odražený balon zkoušel vrátit do sítě Furik, ale gólman Fendrich Opavu podržel.

Boj o dobrý výsledek hosté nevzdávali, dřeli, ale do kolen je dostala rychlá akce z 83. minuty: několik prohraných soubojů ve středu hřiště, bleskový přechod před branku a Strnadovo zakončení z hranice šestnáctky.

Až příliš bylo na naší hře znát, že uprostřed chybí mozek, který dá hře správnou myšlenku. Nechyběla bojovnost a poctivé odmakání zápasu, ale druhou pravdou je, že herní forma některých hráčů, v porovnání s podzimem nebo loňskou sezonou, je sotva poloviční.



Sestavy


SFC Opava B
V. Fendrich [-] - J. Kolísek [-] , A. Rychlý [-] , R. Keller [-] , M. Musila [-] , O. Večerek [-] (71. M. Vrána [-] ) , M. Socha [-] (71. T. Fusek [-] ) , V. Berger [-] , A. Helebrand [-] (76. R. Litwiak [-] ) , J. Swiech [-] , P. Strnad [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Řezníček [-] , D. Marcinov [-] (69. A. Bříza [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] , M. Furik [-] , J. Karakasidis [-] , J. Mráz [-] (80. P. Kysela [-] ) , V. Keltner [-] , T. Andrušík [-]

ŽK: 82. P. Kysela .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.