Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník dostal doma dardu od Slavičína


Branky


12

Rozloučení s domácím prostředím této sezony dopadlo neslavně, ale možná tak trochu očekávaně. Oslabený Jeseník nehrál špatně, hosté byli ale mimořádně produktivní v zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z různých důvodů chyběli na sobotním utkání Červenka, Minka, Karakasidis, Plhák, Vavrač, Andrušík, Marcinov a Pastucha. Do základní sestavy se tak postavili dva dorostenci, na lavičku další čtyři a do branky Lukáš Toman, bývalý gólman B-mužstva , který snad po pěti letech oprášil rukavice a po jednom pátečním tréninku šel chytat divizní střely. Taková je realita.

Hráčům, kteří odehráli za této situace sobotní utkání, patří velké uznání, hlavně proto, že i když tomu výsledek moc nenapovídá, odehráli ho důstojně a se ctí. Šancí na přijatelnější prohru bylo více než dost. Kysela, Furik a hlavně Planý měli gól na kopačce v prvním poločase. Mráz zkoušel z půli hřiště přelobovat gólmana a málem to vyšlo. Hosté byli v zakončování nekompromisní, třikrát zazvonili na Tomanovy tyče a třikrát v první půli mířili přesně.

Na začátku druhého poločasu se krásně uvolnil Kysela, načechral balon na hlavu Planého a osmnáctiletý debutant v základní sestavě snížil na 1:3. Další hlavičkové pokusy jesenických hráčů gólman zlikvidoval. Blízko ke gólu byli v dobrých pozicích střídající dorostenci Vícha a Tulis, úplně na konci pak ve velké šanci také Kysela.

Jeseník se nakonec s domácím publikem rozloučil vysokou prohrou a tečku za sezonou udělá příští neděli soubojem na hřišti nováčka z Bohumína.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
L. Toman [-] - J. Řezníček [-] , J. Prachař [-] (62. J. Vícha [-] ) , A. Bříza [-] , B. Mlynář [-] , M. Planý [-] , P. Kysela [-] , M. Furik [-] (69. M. Bráblík [-] ) , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , V. Keltner [-]

FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] (79. T. Vaculík [-] ) , T. Švach [-] (55. D. Šťastný [-] ) , V. Juřica [-] , L. Mezírka [-] , L. Šebák [-] , M. Goňa [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 40. M. Furik , 66. J. Řezníček , 87. J. Mráz - 28. T. Kocián .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: ŠAMAJ Vratislav - SVOBODA Radek, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů