Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant sestřelil Petrovice


13

Byla to show, na kterou byla radost se dívat. Tedy pokud jste patřili k té většině z 340 diváků, která fandila frýdlantským barvám. Hlavní režisér představení Jan Svatonský, v roli asistentů režie Wludyka a Šigut a vlastně celý tým podal výkon, kterému se na závěr představení tleskalo ve stoje. Jako v divadle. Není divu. Šest zářezů v síti Petrovic, parádní akce a konečný výsledek 6:1 hovoří za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Vše je prodáno, vše je domluveno, Frýdlant je už dohodnutý s Petrovicemi. Klasické předzápasové spekulace, které se vždy vyrojí, když jednomu týmu o “nic” nejde a druhý hraje “o život”. Dokonce některé sázkové kanceláře stáhly nakonec tento zápas ze své nabídky. Ano Petrovicím šlo o hodně. Na udržení reálné naděje ve hře o udržení potřebovaly naplno bodovat. Frýdlant však nezavdal žádnou příčinu různým “zaručeným informacím” a svého soupeře doslova smetl.   Hlavně čistý hattrick exligového Svatonského, kterého dosáhl během neuvěřitelných dvanácti minut, stojí za zápis do fotbalových statistik. “Naposledy jsem se třikrát v jednom zápase trefil ještě v dresu Viktorie Žižkov ve Dvoře Králové, podstatné ale je, že jsme vyhráli a potěšili tak domácí fanoušky. Nechtěli jsme nic podcenit, věděli jsme, že Petrovice hrají o holé bytí či nebytí, navíc nás dost namotivovalo i to, když nám někteří nevěřili, že k zápasu přistoupíme na sto procent. Výsledek i výkon samotný hovoří za vše. Podstatné bylo, že jsme dali rychlý gól, což nás uklidnilo a přestože pak soupeř v průběhu zápasu dal kontaktní gól, dokázali jsme rychle odpovědět a přidat další branky”,hodnotil po zápase spokojený autor třech gólů Jan Svatonský.   Na trávníku se objevil i loučící se Michal Chlebek, který střídal ve 28. minutě zraněného Kratochvíla a užil si tak ovací od fanoušků 1. Bfk, kteří mu v kotli připravili transparent “Michale, děkujem”. Sám si připsal jednu asistenci a byl blízko vstřelení branky. “Samozřejmě se s fanoušky Frýdlantu neloučím úplně, budu dále chodit na zápasy, podporovat tým. Mám tady spoustu přátel a Frýdlant mi přirostl k srdci”, řekl na závěr svého působení Michal Chlebek, který se pravděpodobně objeví od příští sezóny v Lískovci.   Ve Frýdlantu to byl skutečně povedený podvečer okořeněný šesti brankami, které všechny padly ze hry navíc po krásných akcích. Sestřih připravujeme, a proto sledujte naši klubovou TV. V tabulce jsme si tímto vítězstvím definitivně pojistili 8. místo se ziskem 43 bodů a nikdo nás již v tabulce nemůže předběhnout. V pátek 8. 6. od 18 hodin hrajeme poslední divizní utkání v tomto ročníku v Novém Jičíně. Věříme, že si tento zápas nenecháte ujít a vzhledem k blízkosti soupeře pojedete tým povzbudit a vytvoříte našemu mančaftu domácí kulisu. Odjezd autobusu je v 16 hodin.


Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] (79. M. Indra [-] ) , D. Marek [-] , J. Hrdlička [-] - M. Šigut [-] , R. Šafner [-] , J. Svatonský [-] , A. Kratochvíl [-] (28. M. Chlebek [-] ) , J. Wludyka [-] -

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , T. Bajzath [-] , T. Hujo [-] , V. Bujok [-] - J. Urban [-] , P. Czyž [-] (82. -. Mbayi [-] ) , G. Dayero [-] (60. D. Klimas [-] ) - C. Bibaku [-] , D. Hanusek [-] - J. Hoffmann [-] (68. M. Žyla [-] )

ŽK: 23. O. Dvořák - 36. J. Hoffmann , 42. D. Hanusek .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Poláček David - VOLEK Stanislav, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů