4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři zářezy a třetí výhra v řadě


Branky


13

Definitivu záchrany dalo mužům Bosporu vítězství v předposledním domácím duelu sezóny s Novými Sady. Bohumíňáci vyrovnali výhrou 4:0 nejlepší výsledek tohoto ročníku, tři body brali potřetí v řadě a navíc poprvé od 8. října 2017 udrželi v divizi čisté konto. A stejně jako před týdnem ve Šternberku se shodně dvakrát trefili Martin Hanus a Milan Halaška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prudký centr Richarda Vaclíka z 2. minuty, kdy na poslední chvíli odvraceli hostující obránci míč na roh, jakoby předznamenal ofenzivní choutky Bosporu. O chvíli později už František Hanus vysunul na levé straně Jana Nowinského, jehož centr nekompromisně proměnil druhý z Hanusů, Martin – 1:0! Po čtvrthodině pak po Sittkově centru o sobě dal vědět Halaška, hlavou ale nezacílil.

Ve 21. minutě navrátilec do základu Jakub Padých ideální uličkou vyslal do sóla opět Martina Hanuse, který se v takových situacích nemýlí – 2:0! Oba si spolupráci zopakovali o šest minut později, vyběhnout ovšem stačil brankář Kalina, který balón srazil, a poté zapracovala obrana Hanáků. Autor gólů se pak změnil v nahrávače, ve 30. minutě poslal pas za defenzivní linii Nových Sadů, míč uzmul pod svou kontrolu Halaška, obhodil si gólmana a poslal míč do prázdné branky – 3:0!

Novosadští zahrozili v prvním poločase jenom jednou, brankáři Jakubu Švrčina však při ráně Dvorského pomohlo břevno. A horko bylo zase i na opačné straně – třetí branka Martina Hanuse hlavou neplatila pro údajný faul útočícího hráče, Vaclíkova dělovka proletěla těsně kolem šibenice, další lehce nadýchaný lob autora úvodní dvou tref skončil o milimetry mimo tyče.

Po obrátce se osvědčila spolupráce bratří Hanusů a František jen těsně minul z hranice vápna. Podobně zakončoval znovu mladší ze sourozenecké dvojice i po zpětné přihrávce Sittka v 61. minutě, ale ani tentokrát neměl štěstí. Vzápětí se poprvé dostali do vážného ohrožení branky i Hanáci, Andreev měl však špatně seřízená mířidla a minul zařízení.

Smolař druhé půle František Hanus nevyzrál na Kalinu ani technickou parádou po přihrávce Halašky. Pak jakoby domácí začali trochu bohorovněji přistupovat k obranným povinnostem a Nové Sady vycítily šanci. Smrček střelou na vzdálenější tyč minul, mezi tři tyče se nevešla ani hlavička Urbančíka a po akci Dvorského pak znovu nemířil přesně Andreev.

Naštěstí další šance už nepřišly, a tak gólman Jakub Švrčina dostal další dárek ke svému pátečnímu přestupu do svazku manželského, ostatně na čisté konto čekal už měsíce. A co víc, dění se opět přestěhovalo do vápna Nových Sadů. Po akci Nowinského pálil nad břevno střídající David Jatagandzidis a skóre pak zpečetil po dalším dlouhém pasu Martina Hanuse rozjetý Halaška, jenž udělal opět kličku i gólmanovi a vstřelil svůj devátý gól sezóny – 4:0!



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
asistent trenéra Patrik Poštulka.: „Chtěli jsme uhrát takový výsledek, který by nám zajistil záchranu, a to se povedlo. Navíc jsme konečně udrželi i čisté konto. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, vstřelili jsme tři parádní góly po krásných akcích a nechci říct, že po přestávce by se zápas dohrával, ale už bylo znát, že se snažíme vedení udržet. Vyhráli jsme jasně, jsme zachráněni, cíl je splněn,




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - A. Leibl [-] , J. Sittek [-] , R. Košťál [-] - M. Halaška [-] , F. Hanus [-] (72. D. Jatagandzidis [-] ) , R. Vaclík [-] (82. J. Ferenc [-] ) , D. Palej [-] - M. Hanus [-] - J. Nowinski [-] , J. Padych [-] (63. L. Poštulka [-] )

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - D. Dvorský [-] , M. Samek [-] , A. Andreev [-] , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] (72. M. Repčík [-] ) , J. Schlimbach [-] , L. Hodis [-] , J. Roupec [-] , L. Dokoupil [-] , J. Smrček [-]

ŽK: 63. M. Halaška , 76. L. Poštulka , 79. J. Nowinski - 56. D. Škoda , 79. A. Andreev .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Částečka Michal - ČERNOEVIČ Alexandr, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích