1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výstup na vrchol divizní tabulky zvládli lépe hosté


Branky


13

Na hřišti v Novém Jičíně se odehrál jeden z letošních vrcholů divizního ročníku. Tuto visačku si souboj domácích s lídrem tabulky určitě zaslouží právem. Nejen domácí příznivci, ale i experti ve svých prognózách favorizovali právě Novojičínské. Dvě mužstva s nejlepší obranou v celé soutěži si to rozdali v přímém souboji a bylo se na co dívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10. minutě pálil po rohovém kopu Opatřil ale cíl minul. Ve 12. minutě prověřil kvality gólmana Ognyanova Strakoš, ale ten si s jeho jedovkou poradil. V 18. minutě už příznivci domácích jásali, Hampel však fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost Macíčka! Skóre se neměnilo ani ve 23. minutě, sólo Labudy odvrátila obrana domácích na rohový kop. Klíč k otevření obrany hostů hledali domácí dále marně. Ve 33. minutě stála u domácích „paní štěstěna“, Pecuch se skvěle proháčkoval jejich obranou, do super šance poslal Adamíka, ale ten opuštěnou branku netrefil! Všechno si však vynahradil ve 41. minutě. Labuda založil bleskový protiútok, z levé strany pak centroval Adamík do „ohně“, Býma přehlavičkoval vybíhajícího Ognyanova a hosté vedli – 0:1! Gól do šatny byl pro domácí těžkým břemenem! 

 

Ani ve 2. poločase to neměli domácí snadné. Naopak. Ve 48. minutě pálil Pecuch nad. Adrenalin se pro příznivce domácích výrazně zvýšil ve 49. minutě po kiksu gólmana Ognyanova, skóre se však neměnilo. V 51. minutě vytlačil strážce domácí svatyně snad očima balón nad břevno po zadovce Labudy. V 57. minutě klesly naděje na vítězství domácích na bod mrazu. Fantastický průnik Býmy obranou domácích zakončil Adamík nechytatelnou střelou do levého dolního rohu domácí branky a na světelném ukazateli svítil stav – 0:2!!! Pro domácí mohlo být ještě hůř, ale akci Pecucha v 61. minutě, kterou zakončil Býma pumelicí, vyhlavičkoval Švec z brankové čáry. Domácí zmobilizovali všechny síly ke změně nepříznivého stavu. V 74. minutě se dostal do šance střídající Staněk, ukázkovou přihrávkou „pod sebe“ poslal do gólovky Wolfa, ale jeho pokus skončil v černých mracích…. V 80. minutě svitla domácím jiskřička naděje. Jako blesk z čistého nebe se dostal do šance nejlepší divizní střelec Pyclík a připravil gólmana Hampla o „vychytanou nulu“ – 1:2. O dramatickou koncovku bylo postaráno! V 82. minutě se zaskvěl Hampel nevídaným zákrokem po střele Opatřila. O minutu později mohli hosté pojistit své vedení po čítankovém sólu Labudy, ale tomu v koncovce už scházely síly… Ani bod nechtěl darovat domácím hostující brankář Hampel, který doslova vyčaroval nevídaný zákrok po střele Macíčka v 84. minutě. V závěrečném čase si pak už hosté své super cenné vítězství taktickou hrou pohlídali. Jejich postupové ambice tak výrazně stoupají!     

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu



FC Dolní Benešov
Trenér hostů - Marcel Melecký: Dnešní utkání naše mužstvo doslova odmakalo. Až na jednu zbytečnou chybu, kterou domácí dokonale potrestali, jsme dokázali dodržet stanovenou taktiku, nechat hrát domácí do „plných“ a využívat každou možnost k brejkům. Když jsme dali navíc i dva krásné góly, tak se můžeme právem radovat z tohoto mimořádného vítězství!



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] , T. Wolf [-] - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] (56. M. Staněk [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] (90. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (69. M. Hartmann [-] ) , O. Haas [-]

Počet diváků: 318. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - KADLEC Václav, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích