M. Matušovič 19.
J. Klejnot 24.
T. Švach 27. (vl.)
J. Hottek 80. (p.)
4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 10:15

27.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počáteční uragán přivál cennou výhru


Branky


19. M. Matušovič , 24. J. Klejnot , 27. T. Švach (vl.) , 80. J. Hottek (p.)
12

Perfektní začátek přinesl rozhodující náskok, který si Havířov s přehledem pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Indiáni vsadili na velmi náročný aktivní přístup s celoplošným tvrdým napadáním na hranici rizika. To hosty očividně zaskočilo a na hřišti dlouho existovalo v podstatě jen jedno mužstvo. Hráči Slavičína kazili pod tlakem téměř všechny přihrávky a Havířovští se tlačili do šancí. Navíc k tomu přidali parádní akce. Při první gólové našel v 19. minutě Boris Förster nádherným stříleným centrem Miroslava Matušoviče, a ten poslal míč hlavou nezadržitelně do sítě poprvé – 1:0. O pět minut později si vyměnil Jan Klejnot míč s Borisem Försterem a pak ho poslal přesně k tyči. Radost na tribunách pořádně nedozněla a skóre se měnilo znovu. Jan Klejnot poslal nebezpečný centr před branku a Tomáš Švach si ho srazil do vlastní sítě – 3:0. Slavičín podal ustrašená výkon a směrem dopředu v podstatě v první půli nic nepředvedl. Důkazem je to, že jedinou střelu na branku vyslali hosté až ve 39. minutě.

 

Ve druhé půli tempo očividně upadlo. Indiáni měli nahráno a čekali na chyby soupeře a rychlé kontry. Slavičínští fotbalisté se dostali více do hry, ale v koncovce toho moc nepředvedli. Měli jen náznaky šancí a gólman Radim Směták si nepřipsal žádný těžký zákrok. Indiáni několik přečíslení zazdili, ale nakonec se čtvrtého gólu dočkali, když se z penalty po ruce prosadil Jakub Hottek.

 

zdroj: http://indianihavirov.cz



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - J. Hottek [-] , M. Igbinoba [-] (82. T. Zbavitel [-] ) , P. Chlopek [-] - P. Zupko [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] (71. M. Baran [-] ) , M. Matušovič [-] (75. A. Sedláček [-] ) - T. Omasta [-] , M. Lišaník [-]

FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (62. T. Kocián [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] (80. D. Šťastný [-] ) , M. Goňa [-] , P. Švach [-] (28. V. Kalus [-] ) , D. Horáček [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 21. M. Matušovič , 26. P. Chlopek , 32. L. Skoupý , 42. J. Hottek - 32. M. Goňa , 33. P. Kříž , 34. V. Kalus , 59. P. Elšík .
Počet diváků: 376. Rozhodčí: Šistík Petr - BROSKEVIČ Michal, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Švrčina
Tip experta: výhra domácích

Havířov potřebuje 3 body, aby mohl stále míchat kartami o celkové prvenství.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích