4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov znovu položil svůj žeton na postupovou kartu!


Branky


15. J. Býma , 24. F. Labuda , 48. J. Býma , 60. O. Adamík - 50. M. Furik , 81. M. Furik
9

Po středečním výpadku se divizní, fotbalová ruleta znovu roztočila zápasy 26. kola. Do Benešova přijeli fotbalisté z Jeseníku, kteří tak jako domácí chtěli napravit bodový neúspěch ze středeční divizní předehrávky! Hosté neponechali nic náhodě a už hodinu a půl před utkáním si vychutnávali místní zelený pažit! Při této relaxaci se asi tak nabažili, že jim to stačilo k dnešnímu plnému uspokojení! Domácí naopak neponechali nic náhodě a od první minuty šli za plným bodovým ziskem a touhou vrátit se do „postupové rulety“. Svůj žeton vsadili dobře, což potvrdilo následujících 90. minut utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 3. minutě odvrátil Červenka v brance hostů gólové nebezpečí po střele Adamíka na rohový kop! Ve 14. minutě stála u hostů fotbalová štěstěna, nádherná střela Pecucha se otřela o pravou tyč!  Časomíra se posunula o jednu minutu, a domácí se po skvělé akci Pecucha v 15. minutě, kterou nefalšovaným „angličanem“ zakončil Býma radovali z vedoucího gólu – 1:0! V 16. minutě pak zastavila ruka hostujícího obránce průnik Labudy do stoprocentní gólovky, ale penaltu reklamovali domácí marně…. Útok za útokem se valil na Červenkovu branku. Ve 20. minutě rozebrali obranu hostů Adamík s Býmou, jeho bombu vyrazil Červenka na rohový kop. O minutu později zasvištěla pumelice Gebauera těsně nad břevnem. První střelu na domácí svatyni vyslali hosté ve 22. minutě, Bříza však cíl netrefil…. Jako lasička se protáhnul mezi obránci hostů ve 24. minutě Hartmann, jako na stříbrném podnosu předložil balón na kopačky Labudy a ten nezaváhal – 2:0! Domácí kanonýr byl při chuti, ve 35. minutě hasil jeho sólo obětavým zákrokem Karakasidis. V poločasové přestávce to v kabině hostů asi pořádně vřelo.

 

Ve 48. minutě však znovu jásali domácí. Haas našel dlouhým centrem Býmu a ten si už věděl rady – 3:0. Tento „políček“ však paradoxně hosty probudil z letargie. V 50. minutě zakončil útočnou akci Furik a snížil na – 3:1. Útočná lavina domácích však pokračovala. V 57. minutě kopali domácí tři rohové kopy v řadě po sobě, ale obrana hostů odolala. V 60. minutě však Červenka znovu lovil ze své sítě, na střelu Adamíka neměl nárok – 4:1! Toužebně vyvolávaného „bůra“ se však domácí nedočkali. O tuto radost je připravil skvělým zákrokem Červenka, který dělovku Hartmanna stačil vyrazit na rohový kop. Hostům se nakonec podařilo výsledek ještě zkorigovat. V 81. minutě se v tlačenici před brankou Hampla nejlépe zorientoval Furik a svým druhým gólem dal výsledku konečnou podobu – 4:2. Vítězství domácích je tak znovu vrátilo mezi postupové kandidáty a závěrečná kola divize slibují pořádné drama! 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Domácí trenér – Marcel Melecký: Jsem rád, že jsme dokázali rychle zapomenout na „škaredou středu“ a mužstvo dokázalo svým dnešním výkonem, že se svého konečného cíle ještě zdaleka nevdává! Pozor si však dále musíme dávat na zbytečné chyby, za které pak krutě pykáme!

FK Jeseník
Vedoucí hostů Petr Ševčík: Moje hlava mi to nebere. Naše mužstvo nedokáže odehrát kvalitně zápasy, je to v hráčích, vypadá to tak, že některým snad na výsledku ani nezáleží. Je to kruté, ale máme na čem pracovat, a musíme se s tím porvat!



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] (86. D. Mlýnek [-] ) , M. Strakoš [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] (70. J. Šefčík [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (78. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , O. Haas [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] (63. J. Prachař [-] ) , A. Bříza [-] (46. J. Řezníček [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] , P. Kysela [-] (74. M. Planý [-] ) , M. Furik [-] , J. Karakasidis [-] , V. Keltner [-] , T. Andrušík [-]

ŽK: 48. J. Červenka .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Polanský Jan - BĚHAL Radek, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuja
Tip experta: výhra domácích

Domácí pro prohře s Opavou to tentokrát zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích