Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:15

26.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské El Clásico: Slavičínští zdecimovali Brumov!!


9

/Slavičín/ Tak to byla nálož! Do zápasu jsme vstupovali ve velmi pozměněné sestavě, která čítala pět vynucených změn! Na našem výkonu to však nebylo vůbec poznat a od začátku až do konce jsme jasně diktovali tempo a ukázali, kdo je v derby král! Slavičín olé!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý týden probíhaly spekulace o tom, že derby proti Brumovu je z naší strany prodané. Vnímal a slyšel to i náš trenér? ,,Samozřejmě se to dostalo i ke mně, ale já si z toho nic neberu. Tady tyhle kecy budou vždycky a já jsem rád, že jsme to utkání zvládli a dokázali, že to není pravda. Nevidím jediný důvod, proč bychom měli někomu něco pouštět,“ má jasno trenér Pavel Prešnajder.

Ten se taky vyjádřil k samotnému zápasu a začal prvním poločasem. ,,Vstoupili jsme do toho dobře. Hodně nám pomohlo, že jsme dali celkem brzo gól a potom ta červená karta, což si myslím, že strašně moc ovlivnilo utkání, protože pak už byl soupeř odevzdaný,“ začal trenér a pokračuje. ,,Když to však vezmu ještě postupně, tak my měli dvě velké šance, které jsme nedali a naopak soupeř měl ihned brejk, kterým nás mohl potrestat, ale netrefil bránu. My měli znovu dvě příležitosti, zase jsme je neproměnili a Brumov měl opět brejk, ale znovu netrefil ani bránu. Potom jsme dali branku, padla červená karta a pak už to bylo jenom o nás, kolik ten zápas skončí,“ zhodnotil zajímavou první půli trenér, která nakonec skončila našim tříbrankovým vedením.

Ve druhém poločase jsme se dlouho nemohli prosadit. ,,Druhá půlka byla z naší strany strašně laxní, protože jsme k tomu přistoupili, že se už nemůže nic stát a na nějakých 20-25 minut jsme vypadli z tempa, neběhali jsme a byli podle mě až moc lehkovážní. Ovšem jak padl gól na 4:0, tak se mužstvo znovu nastartovalo a už to zase bylo dobré,“ povídá spokojeně mladý kouč.

Konečně jsme dokázali před našimi fanoušky předvést povedený výkon okořeněný hodně góly. ,,My jsme nehráli špatně ani když jsme vyhráli třeba naposledy se Šternberkem. Dali jsme gól na 1:0 a od té doby jsme hráli nápaditý fotbal, který předvádíme venku. Je však pravda, že u nás je to podle mě vždy o tom gólu. Když se nám ho podaří brzy dát, tak se tím mužstvo uklidní a najednou si dovolí úplně jiné věci, než když je ten stav nerozhodný nebo se prohrává. Nicméně určitě jsem rád, že jsme to dokázali předvést doma, když přišlo tolik diváku a navrch v derby, což je ta nejlepší pozvánka na další domácí duel,“ mne si spokojeně ruce trenér Pavel Prešnajder a zároveň zve všechny na náš další domácí duel proti celku z Ústí.

 

zdroj: http://fotbal-slavicin.cz



Sestavy


FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] , V. Juřica [-] , P. Kříž [-] (68. L. Šebák [-] ) , M. Goňa [-] (75. J. Fojtů [-] ) , P. Švach [-] , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , O. Šebák [-] , D. Zvoníček [-] (75. D. Šťastný [-] ) , B. Fojtík [-]

FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , D. Polách [-] (46. T. Chuchma [-] ) , M. Doležal [-] , M. Chovanec [-] - D. Juřica [-] (81. J. Búbela [-] ) , M. Zvoníček [-] , P. Vlček [-] , J. Fojtík [-] , J. Vítek [-] - M. Novák [-]

ŽK: 64. B. Fojtík - 23. T. Kolouch , 34. P. Vlček . ČK: 31. T. Kolouch .
Počet diváků: 402. Rozhodčí: Líkař Petr - MAREK Daniel, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuja
Tip experta: výhra domácích

Valašské El Clásico -dle nepřesvědčivých výsledcích Brumova,by měli domácí zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích