1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:00

25.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalovou pohádku máje sledovali diváci v Ústí!


Branky


45. D. Bezděk - 9. J. Býma , 10. F. Labuda , 67. J. Býma
16

Dnes začněme netradičně slovy známé písně: „Statistika věda je…“, ale ta dnešní je mimořádně zajímavá! V dosavadních odehraných 24. kolech mají domácí na svém kontě pouze 3 porážky a věřte nebo ne, právě 2 z nich jim připravili fotbalisté Dolního Benešova! Ale teď už k tomuto zápasu. Pravou, nefalšovanou, fotbalovou, divizní pohádku připravil dnešní souboj dvou předních mužstev divize všem 370 divákům! A jak víme v pohádce vždy dobro zvítězí nad zlem, ale v té dnešní vyhrál fotbal na plné čáře!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od 1. minuty servírovala obě mužstva divákům nadstandardní podívanou. V 8. minutě neskutečně chyboval domácí obránce Bezděk a Býma nekompromisně otevřel dnešní brankový účet – 0:1! Domácím sebevědomím to však nijak neotřáslo. V 16. minutě poslal domácí kapitán Černotský do gólovky Zagola, ale ten měl vychýlenou střeleckou mušku. Ve 20. minutě kopali hosté tři rohové kopy po sobě, ale z gólu se neradovali. Ve 20. minutě připravil brankář Hampel o gólovou radost nevídaným zákrokem Zagola. Fotbalová štěstěna stála u domácích ve 26. minutě, kdy se hostující Pecuch proháčkoval obranou domácích, ale Adamík po tomto sólu netrefil prázdnou branku… Šance domácího Oravy ve 30. minutě, Vladika ve 32. minutě ani znovu Zagola ve 36. minutě kýžené vyrovnání nepřinesly. Diváci si nezakřičeli gól ani ve 37. minutě, akci Bezděka s Vladikem zakončil střelou Orava, ale trefil jenom levou tyč branky hostů. Do kabin však odcházela mužstva za nerozhodného stavu, ve 45. minutě odčinil svou chybu Bezděk a srovnal stav na – 1:1! 

 

Fotbalové galapředstavení pokračovalo i ve 2. poločase. Hrdinou se postupně stával hostující gólman Hampel, který svými nevídanými zákroky přiváděl domácí k zoufalství!!! V 51. minutě se nestačil divit Zagol, v 59. minutě zlikvidoval sólo Oravy a fantasticky si poradil v 77. minutě i s tutovkou Vavříka!!! To už však hosté vedli od 67. minuty po další nevídané minele obránce Bezděka, kterou nevídaným lobem přes vybíhajícího gólmana Urbáška přetavil v gólovou radost znovu Býma – 1:2! To však ještě nebylo ze strany hostů všechno. V 78. minutě ukázal všem divákům své střelecké umění druhý nejlepší střelec divize Labuda a po slalomu kolem stopera Michálka i gólmana Urbáška dal výsledku konečnou podobu – 1:3!!! Domácí už na zvrat výsledku nenašli síly, od 70. minuty hráli navíc oslabeni od vyloučeného Černotského, který se šel po 2. žluté kartě předčasně sprchovat. Lídr divize dohrával zápas v křeči, v 80. minutě trefil Bezděk svou hlavičkou jenom boční síť a v 86. minutě hostující obránce Haas vynesl balón z brankové čáry na své hrudi do bezpečí po střele Vavříka. Špice divizní tabulky se tak po tomto kole ještě více vyrovnala a v těch 6-ti zbývajících se tak máme na co těšit! Pozitivní je i skutečnost, že k nezapomenutelnému fotbalovému zážitku přispěli značnou měrou i rozhodčí a chvályhodné je taky to, že diváci ocenili potleskem obě mužstva za předvedený fotbal! 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ústí
Domácí trenér – Radim Žingor: Domácí porážka vždy mrzí, ale dnes jsme pomohli hostům k vítězství neuvěřitelnými, vlastními chybami v obraně a nepřekonatelnou překážkou byl pro nás výkon hostujícího gólmana …

FC Dolní Benešov
Hostující trenér Marcel Melecký: První poločas jsme zvládli skvěle, po vyrovnávacím gólu domácích do šatny to mužstvo naštěstí nepoznamenalo a z cenného vítězství na hřišti vedoucího celku divize máme všichni obrovskou radost!!!



Sestavy


TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - D. Bezděk [-] , P. Zagol [-] , M. Král [-] , R. Žingor [-] (87. M. Škařupa [-] ) , T. Orava [-] , A. Michálek [-] , P. Holoubek [-] (75. P. Vavřík [-] ) , P. Černotský [-] , J. Smolka [-] , R. Vladik [-]

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] (80. D. Skroch [-] ) , M. Pecuch [-] (89. J. Šefčík [-] ) , O. Haas [-] , D. Rychnovský [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (87. D. Mlýnek [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , F. Labuda [-]

ŽK: 31. P. Černotský , 70. A. Michálek , 72. T. Orava - 61. O. Haas . ČK: 70. P. Černotský .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: VONDRYSKA Luboš - GALÁŘ Jakub, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Domácí budou těžko zvládat roli favorita....

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích