4:1
(1:0)
80. M. Vyka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice se výhrou odpoutaly z posledního místa


Branky


16

Hranice snížily až za stavu 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci polského trenéra Kluska měli před sebou jeden z klíčových soubojů o udržení v soutěži. Do Petrovic přijely Hranice. Tomu odpovídala i snaha domácího celku, do kterého se mohl po disciplinárním trestu vrátit Josef Hoffmann. Hoffmann se společně s Dayerem okamžitě chopil dirigentské taktovky a zásoboval útočné duo Lokomotivy přihrávkami. Bibaku brzy skóroval. Ve druhé části už Petrovičtí neponechali nic náhodě a spolehlivým výkonem rozebrali hranickou obranu. Hanusek s Bibakem dali po dvou brankách. Hranice pouze snížily deset minut před závěrečným hvizdem Vykou na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Hranice
Jan Jursík: Hodně důležitý zápas dvou ohrožených se nám hrubě nepovedl. Po několika kvalitních výkonech v defenzívě jsme tentokrát vyprodukovali spoustu hrubých chyb, které domácí dokázali proměnit. Brzy jsme po chybě inkasovali a tím určili ráz zápasu. Domácí nás nechali hrát a čekali na chyby. V prvním poločase jsme se tak dostali do tlaku, avšak díky malé aktivitě útočníků jsme domácí ohrožovali pouze po individuálních akcích záložníků. Zápas jsme definitivně ztratili na začátku druhé půle, kdy jsme hrubě chybovali a umožnili tak domácím výrazné vedení. Náš gól ke konci utkání byl jen kosmetickou úpravou. Dnes se nám utkání nepovedlo, kritiku snesou pouze záložníci, nemůžu se však zbavit dojmu, že někteří hráči se po minulých výsledcích uspokojili a do Petrovic si jeli zahrát. Jako by se jich netýkalo, že hrajeme o záchranu soutěže a že je nutné hrát poctivý fotbal plný soubojů a ochoty. Každý by si měl uvědomit, že jsme mladé mužstvo bez hvězd, které může uspět pouze tvrdou kolektivní dřinou. Z výsledku i výkonu některých hráčů jsem zklamaný.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , T. Hujo [-] , T. Bajzath [-] - D. Klimas [-] (72. V. Bujok [-] ) , G. Dayero [-] - C. Bibaku [-] (76. J. Urban [-] ) , D. Hanusek [-] (86. -. Mbayi [-] ) - M. Ruisl [-] , P. Czyž [-] , J. Hoffmann [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , P. Kovařčík [-] (75. D. Kuchař [-] ) , J. Nehyba [-] , A. Kušner [-] (61. P. Vladař [-] ) , L. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (54. D. Pecha [-] ) , P. Šišlák [-]

ŽK: 52. M. Ruisl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Galásek Michal - DUDA Radim, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Petrovice jsou doma na krev!

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích