Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

24.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant opět vyhrál 4:3


Branky


15

Že nelze dvakrát vstoupit do téže řeky? Ale lze a své o tom ví ve Frýdlantu, kde po středeční výhře nad Šternberkem 4:3, zopakovali fotbalisté 1. BFK stejný výsledek i v neděli, když porazili Bohumín opět 4:3.

325 diváků dalo přednost fotbalu před hokejem ČR – Švédsko a ti věrní, kteří přišli, určitě nelitovali. Obdobím hojnosti by se dalo nazvat počínání našich fotbalistů, kteří za poslední čtyři zápasy získali 10 bodů a upevňují si tak 7. místo v tabulce divize E.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radost přinesla fanouškům Frýdlantu již 5. minuta, kdy poslal míč hlavou do soupeřovy sítě Škorik (1:0). Že by se duel mohl vyvíjet stejně jako ve středu, naznačila 7. minuta, kdy bohumínský Halaška překvapil gólmana Prepsla a vyrovnal (1:1). Nejkrásnější akce, která vyústila v gól, přišla ve 25. minutě.  To se do míče opřel záložník Šafner a svým premiérovým gólem v dresu 1. BFK propálil vše, co mu stálo v cestě (2:1). Ve 39. minutě bylo opět srovnáno. Agilní Halaška se dostal k centrovanému míči, potáhl ho po pravé straně a zavěsil (2:2). Minutu před odchodem do kabin se ale domácí znovu trhli. Trestný kop zahrával Kučera a Šafner rozvlnil hostující síť (3:2).

 

Po změně stran se domácí hnali znovu dopředu. Zajímavou příležitost měl Svatonský, který vyslal tvrdou střelu na bohumínskou svatyni, v 57. minutě po trestném kopu v podání Wludyky mohl skórovat Škorik, ale udeřit na druhé straně mohl i Bohumín, naštěstí Prepsl zasáhl v pravý čas. V 61. minutě se Frýdlant dostal do dvougólového trháku, na konci rychlé akce stál Wludyka (4:2). Bohumín kontroval v 77. minutě a autorem branky bel exčeladenský Padych (3:2). Frýdlant však již žádné drama nepřipustil a vedení si v klidu pohlídal. Diváci tak opět viděli 7 branek a svou jarní střeleckou chuť budou chtít naši fotbalisté potvrdit i v Jeseníku, kde jedou v sobotu 12. 5. s cílem pokusit se urvat nějaký ten bodík. Pro fanoušky je opět vypraven autobus, jede se ve 12 hodin, zápas pak začíná v 17 hodin.

 

zdroj: http://1bfk.cz



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Radim Šafner: „V zápase jsme měli herní převahu. Je pravda, že soupeř byl fyzicky vyspělý a v soubojích byl hodně důrazný, hodně soubojů ve vzduchu jsme prohráli, ale na druhou stranu jsme na tom technicky byli lépe. Co se týká první branky, tak krásně mi to sedlo na nárt a střela to byla povedená. Konečně jsem se střelecky prosadil ve frýdlantském dresu a i moje radost, kdy jsem běžel snad přes celé hřiště, tomu odpovídala. Druhý gól jsem dal snad kolenem, ten míč tam po centru Kučise propadl, naštěstí to tam spadlo. Diváci viděli opět sedm gólů, teď nám to tam prostě padá, je pravda, že hrajeme i v rozestavení, které podporuje ofenzivní styl. Věřím, že i v Jeseníku máme šanci něco uhrát. Chtěl bych poděkovat našim fandům za podporu, před takovou kulisou se úplně jinak hraje“




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] - A. Kratochvíl [-] (73. D. Marek [-] ) , R. Šafner [-] , J. Svatonský [-] , J. Wludyka [-] , D. Kučera [-] (81. D. Hutník [-] ) , M. Šnyta [-] (88. M. Indra [-] )

FK Bospor Bohumín
L. Baráni [-] - P. Šiška [-] , R. Košťál [-] , J. Baculák [-] (66. M. Hanus [-] ) , A. Leibl [-] - D. Palej [-] (46. J. Padych [-] ) , R. Vaclík [-] , F. Hanus [-] , M. Halaška [-] , M. Jakubov [-] (63. L. Poštulka [-] ) - D. Jatagandzidis [-]

ŽK: 27. D. Palej , 51. J. Baculák , 80. J. Padych , 83. M. Halaška .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Galásek Michal - DUDA Radim, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Tomečka
Tip experta: remíza

Frýdlant doma nenajde recept na Bohumín, utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích