2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

24.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov míchá postupovými kartami!


Branky


15

Souboj o vítěze letošní divize „E“ se blíží do cílové rovinky. Sedm kol před závěrečným hvizdem si tipnout vítěze a postupujícího do MSFL je pořádný oříšek. Hosté se netají touhou být tím konečným lídrem. V dnešním souboji však na bodový zisk nedosáhli. Domácí trenéři řešili před utkáním nemalé starosti se sestavou. Jak však průběh zápasu ukázal měli nakonec šťastnou ruku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se bylo na co dívat. V 9. minutě těsně minula branku Havířova točená střela kanonýra Labudy. Pro domácí mohla být osudnou 13. minuta, ale pohotová střela Wojnara o pověstný „chlup“ minula cíl! Labuda poslal Smětákovi v brance hostů svou vizitku v 17. minutě, ten jeho dělovku stačil instinktivně vyrazit. Po akci Skoupého Lukáše v 19. minutě pálil Lišaník, ale brankář Hampel skvělým zákrokem gólové nebezpečí zažehnal. Ve 25. minutě zakončil Adamík své sólo střelou podél vybíhajícího gólmana Smětáka, ale míč směřující do prázdné branky stačil odpálit Skoupý Karel do bezpečí!

 

O gólovou radost připravil Hampel ve 27. minutě akrobatickým zákrokem Omastu. Časomíra poskočila na 30. minutu a příznivci domácích jásali. Stoper Ikbinoba marně stíhal přes celou polovinu hřiště ostrostřelce Labudu a ten si ví rady, prostřelil nekompromisně Smětáka a domácí vedli – 1:0. Než se hosté stačili z tohoto direktu vzpamatovat udeřilo podruhé. Ve 34. minutě rozehrál Býma excelentně přímý kop, hostující obrana zaváhala a Adamík dal Smětákovi možnost, aby si ve své síti zalovil podruhé – 2:0! V řadách hostů zavládla panika. Ve 36. minutě měl gól na kopačkách Hartmann, Směták vyrazil na rohový kop. Ve 39. minutě vyšel domácím brejk, Labudovu střelu Směták vyrazil před sebe a dorážku Skrocha udržel se štěstím pod svým tělem! Hosté se vzpamatovali ve 41. minutě, Förstrovu pecku Hampel vyrazil, dorážka skončila v síti domácí branky, ale střelec stál v ofsajdu….

 

 

Druhý poločas začali domácí střelami Labudy v 51. minutě těsně nad, v 53.minutě Pecuch střelou v pádu Smětáka nepřekvapil. Ani v 58. minutě se hosté z gólu neradovali, střelec byl znovu v ofsajdové pozici! Po hodině hry si hosté vypracovali gólovku, v 62. minutě však Lišaník netrefil prázdnou branku! Přesnou mušku nenašel ani Förster v 70. minutě z výhodné pozice se jeho přímý kop mezi tyče nevešel! Svůj druhý gól měl na kopačkách v 80. minutě Labuda, jeho dalekonosný „padáček“ přes vybíhajícího Smětáka nakonec prázdnou branku přeskočil!

 

Hosté se nedočkali ani čestného gólu, v 86. minutě šla Lišaníkova pumelice těsně nad. Domácím se tak podařila odveta za podzimní debakl.

 

zdroj: http://www.fcdb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér FC Dolní Benešov): "Hosté disponují výraznými individualitami, ale dnes zvítězil náš kolektivní výkon. Dokázali jsme využít chyby soupeře a když se nám podařilo dát dva krásné góly, tak se právem radujeme z velmi cenného vítězství. Závěr divize bude ještě hodně a hodně dramatický!"

MFK Havířov
Miroslav Matušovič (trenér MFK Havířov): "Tady se dnes nedalo vyhrát. Mužstvo však musím pochválit!"



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] , D. Skroch [-] (80. D. Mlýnek [-] ) , D. Rychnovský [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (88. D. Pospěch [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , F. Labuda [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - M. Igbinoba [-] , P. Chlopek [-] , K. Skoupý [-] (60. M. Baran [-] ) - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] - M. Lišaník [-] , T. Omasta [-]

ŽK: 61. O. Adamík , 69. D. Skroch - 41. L. Skoupý , 43. M. Lišaník , 49. T. Wojnar , 82. P. Chlopek .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Slaminka Josef - BROSKEVIČ Michal, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Tomečka
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí nerozhodně, myslím, že moc gólů padat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích