1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník trápil lídra


Branky


59. J. Vavrač - 10. T. Orava , 41. M. Zagol
15

Jeden z nejlepších výkonů jarní sezony na body nestačil. Proti vedoucímu týmu divize nás musejí mrzet dvě nepohlídané gólové akce z prvního poločasu a ještě více další vyloučení Jana Minky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli v roli jasného favorita a tuto pozici potvrdili. Jasný zápas to ale rozhodně nebyl. Naše mužstvo ukázalo velkou bojovnost a zejména výkonem v druhém poločase připomnělo, že patří do divize. Pozitivem je možná vracející se forma některých hráčů, návrat zraněných, kteří na konci střídali, a hlavně poctivě odmakaný zápas na hranici všech sil.

 

Na začátku jsme přežili šanci soupeře, při které Andrušík vykopával z prázdné brány. Odpovědí byla Kyselova šance po rohu s nepřesným zakončením. V 10. minutě Jeseník inkasoval, když úplně volný Orava dostal míč do pokutového území a Červenka byl bezmocný. Blízko k vyrovnání byl Karakasidis, jehož střílený centr z přímého volného kopu těsně minul vzdálenější tyč. Dlouho se pak hrálo bez vyložených šancí, až na konci poločasu hosté rychle vykombinovanou akci přetavili v druhý gól – ke vzdálenější tyči zamířil po zemi Zagol. Jeseník ještě do přestávky dvakrát ohrožoval ústeckou branku, ale Minka ani Bříza z dálky nenašli cíl.

 

Druhý poločas nabídl otevřený fotbal s řadou zajímavých momentů. Červenka vytasil velký zákrok v 58. minutě, kdy nohou vyrážel nebezpečnou střelu a vzápětí na druhé straně rozjel velké sólo Vavrač, během něhož obešel několik soupeřů a ranou pod břevno zpoza šestnáctky snížil. Kontaktní gól nás nakopl k ještě lepšímu výkonu, který nezabrzdila ani červená karta po druhé žluté. V 75. pálil z dálky Macura a náhradní gólman Bernkopf jen s velkými problémy balon zkrotil. A v 81. minutě se opět Macura ocitl za obranou, ale v gólové pozici pálil jen do brankáře.

 

Ústí udrželo těsný náskok a upevnilo si vedoucí pozici v čele divize. Náš tým s pouhými čtyřmi jarními body balancuje nad propastí, ale pokud zopakuje výkon proti Ústí v následujících duelech, bodová odměna se určitě dotaví: sobota 12. 5. doma s Frýdlantem a středa 16. 5. doma s Hranicemi, v obou případech od 17 hodin.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - V. Keltner [-] , A. Bříza [-] (87. J. Řezníček [-] ) , J. Vavrač [-] , T. Andrušík [-] , P. Kysela [-] (87. B. Mlynář [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , P. Plhák [-] (85. D. Marcinov [-] )

TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] (60. R. Bernkopf [-] ) - P. Černotský [-] , J. Smolka [-] , M. Zagol [-] (69. M. Škařupa [-] ) , M. Král [-] , R. Žingor [-] , T. Orava [-] , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] , P. Sencovici [-] (21. P. Zagol [-] ) , R. Vladik [-]

ŽK: 44. J. Vavrač , 47. J. Minka , 66. J. Řezníček , 66. J. Červenka , 83. A. Bříza , 91. J. Mráz - 28. R. Žingor , 36. P. Černotský , 86. T. Orava . ČK: 65. J. Minka .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Richtár Jaromír - LUKAŠÍK Petr, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Tomečka
Tip experta: výhra hostů

Ústí potvrdí nejlepší bilanci z venkovních zápasů a poradí si s Jeseníkem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích