3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov doma na jaře poprvé vyhrál


Branky


20

Benešov dokázal třemi góly otočit nepříznivě se vyvíjející se zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nastupovali domácí s jasným cílem, vyhrát na třetí pokus i na vlastním hřišti! Ale ani tentokrát jim úvodní minuty zápasu nepatřily! V 10. minutě kopal Šuba rohový kop, ale střela Škody těsně minula cíl. Ve 12. minutě však hosté jásali. Útočnou akci zakončil elegantním padáčkem Dvorský a jako první se zapsal do střelecké listiny – 0:1! Pro domácí přišla další horká chvilka v 17. minutě, Denis však stoprocentní šanci na druhý gól nepřetavil… V 19. minutě začal ve vývoji zápasu zlom. Fantastický průnik Gebauera hostující obranou zakončil Strakoš „blafákem“ a na tabuli svítil stav – 1:1. Vyrovnávací gól přinesl na domácí kopačky klid. Ve 23. minutě proletěl přízemní centr Býmy podél celé branky, ale Gebauer na balón nedoskočil. Po půlhodině si hráči obou mužstev doplnili tekutiny v doslova tropické výhni. Občerstvení přišlo vhod a na hřišti to zase fotbalově vřelo. Ve 34. minutě skončil „padáček“ Šuby na horním břevně. To domácí byli šťastnější. Ve 40. minutě potěšil domácí příznivce nevídaným sólem Hartmann a brankář Kalina byl bez šance – 2:1! V závěru poločasu ještě pálil Labuda ve 45. minutě těsně nad břevno. V nastavené 47. minutě pak Hampel fantastickým zákrokem odmítnul srovnání skóre po pumelici Danise!!!

 

Ani po přestávce se diváci nenudili. V 51. minutě potvrdil Labuda své střelecké schopnosti nejlepšího kanonýra divize „E“ a nefalšovaným „angličanem“ pojistil vedení domácích – 3:1! Festival útočného fotbalu pokračoval dále. V 67. minutě skončila prudká střela Schlimbacha těsně vedle pravé tyče. Dělovku Labudy v 69. minutě vyrazil Kalina na rohový kop. V 75. minutě mohli domácí definitivně rozhodnout o výsledku. Akci Labudy zakončoval Strakoš, ale jeho střela se mezi tyče už překonaného Kaliny nevešla…. Domácí příznivci pak tleskali skvělým zákrokům brankáře Hampla, který připravil o gólovou radost v 82. minutě Šubu a v 84. minutě Škodu. Když gólem neskončila ani střela Adamíka v 86. minutě, tak se už na výsledku nic nezměnilo.   Po závěrečném hvizdu se tak domácí hráči a příznivci poprvé na jaře doma radovali z vítězství!   zdroj: http://www.fcdb.cz


Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér FC Dolní Benešov): "Tak jsme v našem třetím domácím pokusu prolomili smůlu a radujeme se z vítězství! Myslím si, že hráči obou mužstev předvedli divákům mnoho krásných akcí a taky pohledných gólů! Takový fotbal se prostě líbí!"

FK Nové Sady
Petr Mrázek (trenér FK Nové Sady): "Viděli jsme pohledné fotbalové utkání od obou mužstev. Nám vyšel vstup do zápasu, ale domácí ještě do poločasu výsledek otočili. I když pak vedli o dva góly, tak to bylo až do konce otevřené, ale nás při gólových šancích zradila střelecká muška. Domácí vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] (57. O. Adamík [-] ) , M. Strakoš [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] (79. D. Mlýnek [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] (75. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-]

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - J. Šuba [-] , D. Dvorský [-] , M. Samek [-] (57. J. Smrček [-] ) , Š. Danis [-] (46. A. Andreev [-] ) , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] (46. M. Novotný [-] ) , J. Schlimbach [-] , L. Hodis [-] , J. Roupec [-] , L. Dokoupil [-]

ŽK: 46. J. Romaněnko - 86. L. Dokoupil , 90. J. Šuba .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2018 20:47
Prosím o prověření, proč nejsou ještě u tohoto utkání fotografie v galerii, které jsem odeslal už v neděli . Děkuji moc!!!
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Macíček
Tip experta: výhra domácích

Benešov se bude chtít dostat před Ústí a proto tyto body neztratí se Sady.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích