1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru nad Opavou trefil Škorik!


Branky


15

Domácí dali jedinou a rozhodující trefu tři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši fotbalisté si připsali důležité tři body, když až v závěru zápasu rozhodl Ondřej Škorik. Slezský FC Opava přijel do Frýdlantu navázat na domácí vítězství nad Slavičínem (3:1), náš tým chtěl naopak konečně skórovat a sebrat tři body. Již ve 2. minutě musel zasahovat brankář 1. BFK Prepsl a hasit nebezpečnou akci Opavy. Ve "větrné loterii" se občas míč zachoval velmi nepředvídatelně, takže obě mužstva musela být na pozoru a hru se snažila dostat na zem. Domácí zahrozili v 15. minutě, ale střela Fromeliuse netrefila bránu, o chvíli později pálil nebezpečně Škorik. Výborný zákrok vytáhl ve 30. minutě Prepsl a míč vytěsnil na břevno. To byla zřejmě nejnebezpečnější šance Opavy.

 

Po změně stran domácí přidali a častěji se vydávali na steč opavské svatyně. Zajímavou možnost měl Kratochvíl, ale zakončil mimo bránu. Také hráči Opavy byli nebezpeční a domácí obrana musela hlídat nebezpečné "tykadla" hostů. Rozuzlení tak přinesla až 87. minuta. To zahrával trestný kop Wludyka a míč poslal do sítě SFC hlavou Škorik (1:0). Více než 400 diváků propuklo v jásot a frýdlantským stadionem se nesl chorál: "Frýdlant, my jsme Frýdlant, Frýdlant beskydský!". Tři body znamenají posun na 8. příčku s 25 body a nyní se nejen hráči, ale i fanoušci těší na příští zápas, kdy se v neděli 15. 4. v 10.15 h utkáme s MFK Havířov na jeho půdě (BUS 8.00 h).

 

zdroj: http://1bfk.cz



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Jiří Krejčí, asistent trenéra: "Bylo to vyrovnané utkání, které jsme naštěstí rozhodli v jeho samém závěru. Ve druhé půli jsme si ale šli za vítězstvím a za předvedený výkon jsme si tři body zasloužili. Je to pro nás povzbuzení před zápasem s Havířovem. Chtěl bych rovněž za celý tým poděkovat našim fanouškům za podporu a pozvat je do Havířova".




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , D. Marek [-] (78. M. Šnyta [-] ) - J. Wludyka [-] , A. Kratochvíl [-] , J. Svatonský [-] , R. Šafner [-] , D. Kučera [-] (67. O. Dvořák [-] ) - D. Fromelius [-] (60. P. Soukup [-] ) -

SFC Opava B
T. Mosler [-] - P. Hurta [-] , J. Kolísek [-] , A. Rychlý [-] , O. Kotlík [-] , M. Socha [-] (65. M. Vrána [-] ) , V. Berger [-] (76. R. Grussmann [-] ) , R. Litwiak [-] (65. A. Helebrand [-] ) , P. Zapalač [-] , M. Radič [-] , J. Swiech [-]

ŽK: 31. R. Šafner , 81. J. Hrdlička - 52. J. Kolísek .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: Polanský Jan - VOJÁČEK Milan, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza