1:1
(1:1)
31. J. Šuba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:00

20.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


7. P. Zagol - 31. J. Šuba
15

Ústí se sice brzy ujalo vedení, ale o ně přišlo po půlhodině hry. Pak se už nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky si pozval ke svmu domácímu zápasu tým z Nových Sadů. A začátek měl vskutku skvostný, když chybu hostující defenzivy potrestal nekomrpomisně Zagol - 1:0. V dalších momentech hry Ústí zahazovalo své šance. Nejdříve hrdina dne Kalina vytáhl přímý kop s vypětím všech sl na tyčku, pak se vyznamenal při nebezpečné hlavičce Oravy. Po půlhodině hry přišla ojedinělá šance Nových Sadů. Škody nezištně nahrál Šubovi, který uklidil tvrdou střelou balon k tyči. Těsně před pauzou mohl domácím vrátit vedení Michálek, jehož pumelice skončila na spojnici břevna a tyče.

 

Po přestávce pokračovala trvalá převaha lídra. Drbat na vlasech se postuppně mohli Bezděk, Marek a Orava,které vylapal skvělý Kalina. Posledních deset minut se neslo v drtivém tlak domácíh fotbalistů, kteří chtěli za každou cenu získat tři body na své konto. Neustále mířily balony do hostující šestnáctky, buď je vychytal brankář, nebo zblokovala obrana, a když bylo nejhůř a Kalina již byl překonán zastoupil ho obránce na brankové čáře. Nové Sady s vypětím všech sil ubránily velice cenný bod. Ústí nadále je na prvním místě tabulky, ale už pouze s jednobodovým náskokem na Havířov. 



Sestavy


TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - D. Bezděk [-] , P. Zagol [-] , M. Král [-] , R. Žingor [-] , T. Orava [-] , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] (84. M. Škařupa [-] ) , P. Černotský [-] (46. P. Sencovici [-] ) , J. Marek [-] (69. R. Vladik [-] ) , M. Zagol [-]

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - J. Roupec [-] , J. Šuba [-] (90. J. Urbánek [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Samek [-] , T. Kopp [-] , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] , J. Schlimbach [-] (90. J. Smrček [-] ) , L. Hodis [-] , Š. Danis [-] (88. L. Dokoupil [-] )

ŽK: 28. D. Bezděk , 36. P. Černotský , 78. A. Michálek - 43. D. Škoda , 45. M. Samek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - MOJŽÍŠ Jakub, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích