0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín padl doma s Jičínem


Branky


0

Atraktivní duel skončil smolně. Bospor byl v první půli jarní premiéry o něco málo nebezpečnější než soupeř z Nového Jičína, hosté však po pauze ještě vystupňovali viditelnou územní převahu, kterou čtvrt hodiny před koncem korunovali i vítěznou trefou. Domácí ještě před přestávkou dvakrát trefili tyč, ale branky se nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Novojičínským. Juříček střílel pohotově, jenže vedle, zdálky se neujala rána Macíčka a mezi tři tyče se nevešla ani hlavička Maliny. Bohumíňáci se probrali po čtvrthodině, Jan Ferenc se opřel do balónu z 22 metrů a jeho tečovaný projektil skončil na tyči. Vzápětí ze slibné pozice ještě přestřelil Jakub Padých.

 

O dvě minuty později se málem dostal do sóla David Jatagandzidis, skluz Švece mu ale naději sebral. O pár vteřin později po průniku Marka Jakubova znovu zakončoval zblízka vysoký forvard Bosporu, trefil však jen brankáře Ognjanova. Pak se opět hnal na zteč soupeř – Pyclík nejprve hlavou z ideální pozice minul a poté nejlepší střelec hostí z deseti kroků nechal vyniknout Jakuba Švrčinu, který balón vytlačil na roh.

 

Ve 29. minutě už se dvě stovky fanoušků málem zaradovaly. Richard Vaclík prolétl středem hřiště, bohužel jeho bombu zastavila znovu tyč. O šest minut později kopal Vaclík roh, Jatagandzidis balón prodloužil a Lukáš Poštulka zblízka nedokázal míč procpat do sítě. Poločas zakončily pokusy hostujících Pyclíka s Wolfem, které na Švrčinu nepustili bránící hráči Bosporu, nad skončila i rána Vaclíka z trestného kopu.

 

Ve druhé půli už měli hosté navrch. V 50. minutě pumelice novojičínského Kalicha skončila na boční síti, na opačné straně pálil zdálky Adam Leibl, ale o vlásek minul. V 65. minutě nesepnula domácí ofsajdová past, Juříček se řítil sám na bohumínskou branku, jenže reflexivní zákrok Švrčiny udržel domácí v naději na bodový zisk.

 

Čtvrt hodiny před konce to bohužel už přišlo. Kalichův centr propadl na vzdálenější tyči až ke Staňkovi, který propálil Švrčinu – 0:1. Hráči Bosporu byli jako opaření a málem bylo brzy zase zle. Další hlavičku Staňka zázračně vyrazil Švrčina, dorážku Nipperta stačil pak ještě vytlačit na tyč. Bohumíňáci ale prostřídali a vrhli se na zteč.

 

Deset minut před koncem po akci Jakubova trefil z malého vápna Martin Hanus jen padajícího Ognjnanova. Nato po dlouhém nákopu Vaclíka svedl s gólmanem další srdnatý souboj znovu starší z bratrů Hanusových, jenže odražený balón nedokázal poslat Padých do skoro opuštěné branky. I poslední šanci měl Martin Hanus, jenže i další jeho ránu z dvanácti metrů brankář Novojičínských na čáře lapil.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér): V prvním poločas byl zápas vyrovnaný, šancí jsme dokonce měli víc. Ve druhém poločase už nás soupeř přehrával, musím uznat, že některým našim hráčům asi po náročné přípravě trochu došly síly. Výrazně nás podržel Kuba Švrčina, přesto jsme nakonec málem ještě mohli i vyrovnat.




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Ferenc [-] (68. J. Nowinski [-] ) , R. Vaclík [-] , A. Leibl [-] , M. Jakubov [-] , L. Poštulka [-] , R. Košťál [-] - D. Palej [-] (74. J. Kubinski [-] ) , F. Hanus [-] - J. Padych [-] , D. Jatagandzidis [-] (66. M. Hanus [-] )

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , T. Wolf [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] (88. P. Urbanovský [-] ) , M. Staněk [-] (90. M. Kiss Farkas [-] ) , J. Kalich [-] (83. T. Pokorný [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 71. J. Nowinski , 78. J. Kubinski , 80. F. Hanus - 68. O. Pyclík , 92. P. Macíček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kaloč Radim - BROSKEVIČ Michal, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.