Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice porazily Jeseník


Branky


0

Naše mužstvo nezvládlo druhé jarní kolo a prohrálo v Petrovicích. Jeseník vedl 2:0 a vypadalo to, že bezpečně zamíří za ziskem tří bodů, ale druhý poločas přinesl kruté odhalení skutečného stavu mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník šel do vedení ve 20. minutě: Plhák z přímého kopu přiťukl Břízovi, který z velké dálky parádní ranou k tyči překvapil gólmana Majerczyka. Domácí tým představil posily z Afriky a prezentoval se snahou o rychlý přechod do protiútoku, který jim ale dlouho nevycházel. Naopak Jeseník po druhé vydařené akci znovu udeřil ve 34. minutě: Bříza zpracoval centrovaný míč pro Marcinova, který z druhé vlny trefil pod břevno.

 

Rýsoval se bezstarostný zápas, ale o to horší dopad měly následné události. Na konci poločasu si šikovný Hanusek pohrál s naší obranou, položil si i vybíhajícího Pastuchu a do prázdné brány snížil.

 

Druhou půli domácí ovládli obrovským nasazením a bojovností. A potrestali jesenickou nejistotu. Téměř každý balon letící do vápna znamenal pro hostující tým velké ohrožení a výsledek lze považovat za milosrdný. Největším problémem se ale ukázala benevolentní účast (nebo spíše neúčast) našich hráčů v osobních soubojích. Vedeme 2:0, takže se nám nemůže nic stát? Zatímco petrovičtí odhodláním žrali trávu, Jeseník se svým komorním fotbalem prohrál, co se dalo. Jako bychom po roce a půl v divizi zapomněli, že tato soutěž je v první řadě boj o každý metr hřiště.

 

V rozmezí sedmi minut domácí třemi góly otočili výsledek a rozhodli o svém vítězství. Dalších gólů v naší síti jsme byli ušetření.

 

Příští týden hraje Jeseník doma se Šternberkem – dalším týmem, který kandiduje na sestup a tedy dalším soupeřem, který bude bojovat úplně o všechno.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - -. Mbayi [-] , T. Hujo [-] , D. Gill [-] - D. Klimas [-] (77. J. Urban [-] ) , V. Bujok [-] , P. Czyž [-] , J. Hoffmann [-] , G. Dayero [-] - C. Bibaku [-] (88. T. Bajzath [-] ) , D. Hanusek [-] (85. M. Žyla [-] )

FK Jeseník
J. Pastucha [-] - D. Marcinov [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , P. Plhák [-] (72. J. Prachař [-] ) , P. Kysela [-] , T. Andrušík [-] (68. M. Furik [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , V. Keltner [-] (75. A. Jurčák [-] )

ŽK: 54. P. Czyž , 82. J. Hoffmann , 83. C. Bibaku - 41. P. Kysela , 72. M. Furik .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šistík Petr - DUDA Radim, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.